Hasan Şaş, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananlara dair konuştu: Evet, hatalıyım, tuzaklarına düştüm

Hasan Şaş, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananlara dair konuştu: Evet, hatalıyım, tuzaklarına düştüm

Galatasaray Kulübü Yardımcı Antrenörü Şaş, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylara dair açıklamalar yaptı. Şaş, kendisine kurulan tuzağa düştüğünü söyledi.

Hasan Şaş, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananlara dair konuştu: Evet, hatalıyım, tuzaklarına düştüm
16px
24px
05.11.2018 09:01
ABONE OLgoogle

Hürriyet'te yer alan habere göre Hasan Şaş, Türk Telekom Stadı'nda 2-2 sona eren Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylara ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

"Evet, hatalıyım. Ama tek suçlu ben miyim? Belhanda'ya o tokadı ben mi attım? Bu olayların başlangıcına neden olan Fenerbahçeli oyuncuları da kimse unutturmaya kalkmasın. Üstümüze düşeni alıyoruz, onlar ise yanlışlarını da üzerimize yıkıp, alakaları yokmuş gibi davranıyorlar" diyen Şaş, şöyle devam etti:

— Ben haksızlık karşısında kendimi tutamıyorum. Öyle soğukkanlı davranamıyorum. Soldado oyuna girene kadar 60 dakika bizi kulübeden tahrik etti. Sahaya girmeden önce teknik heyet gibi kulübeden çıkıp laf attı. Soldado, bilinçli çalışarak derbiyi provoke etmek için gelmiş gibiydi. Hasan Şaş sahaya girdi Fenerbahçeli futbolcuya yumruk attı

'BENİ ÇALIŞMIŞLAR, TUZAKLARINA DÜŞTÜM'

— Sahada Belhanda'ya da tükürdü. Maçtan sonra yaptıkları da ortada. Belli ki karakterimi anlatıp, çalışmışlar. Üzerime oynadılar. Provoke ettiler. Ve ben de ne yazık ki onların provokasyonları sonrası bu tuzağa düştüm. Evet, hatalıyım. Kendi payıma hatamı kabul ediyorum. Peki soruyorum; adam (Soldado) 60 dakika kenarda küfürler etti. Bizi provoke etti. Yetmedi, sahada olayları ateşledi. Tüm provokasyonları yaptılar ama tek suçlu biz olduk. Peki olayların fitilini ateşleyenlerin hiçbir suçu yok mu?

'SAHADA TÜKÜREN BEN MİYDİM?'

— Belhanda'ya da tokadı ben mi attım? Sahada tüküren de ben miydim? Kavgayı da ben mi başlattım? Olayların etkisiyle yanlış bir hareket yapmış olabilirim… Maç bitti, olaylar nedeniyle beni günah keçisi ilan etmeye çalışıyorlar. Doğrulara bakılsın, vicdanlı düşünülsün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde