Hasan Aslanoba o işte başarısız oldu, kapatıyor

Hasan Aslanoba o işte başarısız oldu, kapatıyor

Tazedirekt yönetiminin üyelerine gönderdiği mail aracılığıyla şirketin kapatılacağı açıklandı.

Hasan Aslanoba o işte başarısız oldu, kapatıyor
16px
24px
18.02.2016 13:33
ABONE OLgoogle
2014 yılında hayata geçirilen tazedirekt.com kapanıyor. Şirketin kapandığı haberi Tazedirekt ekibinden üyelerine gönderilen mail aracılığıyla öğrenildi. Gönderilen mailde tazedirekt.com'un piyasa koşulları ve operasyonel dengeler sebebiyle kapatıldığı açıklandı.

İşte Tazedirekt'in neden kapandığını açıklayan o mail;

"Biz 2014 yılının Aralık ayında bir hayalden yola çıkarak, herkes sağlıklı gıdaya ulaşabilsin diye Tazedirekt’i kurduk. İlk günden beri işimize inanarak ve sahiplenerek çalıştık… Sizlerle ve tüm Tazedirekt ekibiyle birlikte kocaman bir aile olduk. Birbirimize tutunduk. Büyüdük, büyüdükçe öğrendik, öğrendikçe paylaştık. Tazedirekt’e olan inancımız ve sevgimiz her geçen gün arttı.

Bugün size karşı dürüst olmak ve sizinle bir kararımızı paylaşmak istiyoruz. Piyasa koşulları ve operasyonel dengeler sebebiyle bugün itibariyle Tazedirekt’i kapatıyoruz.

Bu hayali sonlandırdığımız ve sizlerden ayrıldığımız için çok üzgünüz.

Sizlere bizim hayallerimize ortak olduğunuz, bu yolda elimizi tuttuğunuz için çok teşekkür ederiz!
Tekrar bir yerlerde görüşmek dileğiyle,

Hep taze kalın,
Sevgiler,
Tazedirekt Ailesi"

HASAN ASLANOBA GİRİŞİMİYDİ

Mart 2014’te Bursa’da pilot olarak hayata geçen ve Aralık ayı itibarıyla İstanbul’da hizmet vermeye başlayan Tazedirekt.com Hasan Aslanoba'nın girişimiydi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde