Harvey Nichols Ankara'da mağaza açacak

Harvey Nichols Ankara'da mağaza açacak

İngiltere'nin önde gelen lüks ürün zincirlerinden Harvey Nichols'un Ankara'da bir mağaza açacağı bildirildi.

Harvey Nichols Ankara'da mağaza açacak
16px
24px
28.02.2010 14:19
ABONE OLgoogle

Türkiye, Batı'nın zincirlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. İngiltere'nin önde gelen lüks ürün zincirlerinden Harvey Nichols'un Ankara'da bir mağaza açacağı bildirildi. The Sunday Times gazetesi de, Harvey Nichols'un planlarını, “Harvey Nichols için Türk lokumu” diyerek duyurdu.

Pazar günleri İngiltere'de yayınlanan The Sunday Times gazetesi, “Harvey Nichols için Türk Lokumu” başlıklı haberinde Harvey Nichols, satışlarını artırmak için gözlerini doğuya çevirdiğini belirterek Merkezi Londra'nın lüks semti Knightsbridge'de olan zincirin Ankara'da bir mağaza açmayı planladığını kaydetti.
Bu amaçla Harvey Nichols'un Türk yatırımcı grubu Demsa ile bir anlaşmayı imzaladığına da dikkat çeken gazete, “İngiltere ve İrlanda'daki yedi mağazasındaki durgun talebin karşısında Harvey Nichols, Brezilya ve Rusya da üzerinde duruyor. Şimdiden Kuveyt'te mağaza açmak konusunda anlaşmaya varmış durumda” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde