Harvard Business School'dan Hüsnü Özyeğin’e ödül

Harvard Business School'dan Hüsnü Özyeğin’e ödül

Özyeğin, mezunu olduğu dünyanın en prestijli işletme okulu Harvard Business School’un (HBS) verdiği “2011 Alumni Achievement Award”ın (2011 Üstün Başarılı Mezunlar Ödülü) sahibi oldu.

Harvard Business School'dan Hüsnü Özyeğin’e ödül
16px
24px
07.09.2011 15:33
ABONE OLgoogle

Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı
Hüsnü Özyeğin, mezunu olduğu dünyanın en prestijli işletme okulu Harvard Business School’un (HBS) verdiği “2011 Alumni Achievement Award”ın (2011 Üstün Başarılı Mezunlar Ödülü) sahibi oldu. Harvard Business School’un 1968 yılından bu yana her yıl dünya çapındaki başarılı mezunlarına verdiği ve bünyesindeki en önemli ödül kabul edilen 2011 Üstün Başarılı Mezunlar Ödülü’nü alan Hüsnü Özyeğin, aynı zamanda Türkiye’den bu ödüle layık görülen ilk Harvard Üniversitesi mezunu oldu. 

70.000’e yakın mezunuyla, dünya çapında geniş bir yelpazeye yayılan kurumlarda ve milyonlarca kişinin yaşamında fark yaratma iddiasına sahip olan dünyanın en prestijli işletme okulu Harvard Business School (HBS), 1968 yılından bu yana mezunlarının, öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin tavsiyeleri ile titizlikle seçtiği üstün başarılı mezunlarını, bünyesindeki en önemli ödül kabul edilen “Alumni Achievement Award” (Üstün Başarılı Mezunlar Ödülü) ile onurlandırıyor.

Çalıştıkları kurumlara ve bulundukları toplumlara önemli katkılarda bulunmuş ve yaptıkları her işte en yüksek standartları ve değerleri benimsemiş saygın bireylerin layık bulunduğu bu ödülü 2011’de alan dünya çapındaki beş kişiden biri Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin oldu. Harvard Business School’un en iyileri olarak tanımlanan bu kişiler, ‘hem iş dünyasında hem de toplum üzerinde etki yaratmayı hedefleyenlere ilham kaynağı’ olarak kabul ediliyor.

2011 HBS Üstün Başarılı Mezunlar Ödülü’ne Dünya Çapında Beş Mezun Layık Bulundu

Harvard Business School tarafından verilen 2011 Üstün Başarılı Mezunlar Ödülü’ne MBA 1969 mezunu ve Özyeğin Üniversitesi Kurucusu Hüsnü Özyeğin; MBA 1974 mezunu ve Joh. A. Benckiser SE Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü (CEO) Peter Harf; MBA 1982 mezunu ve The Baupost Group Başkanı Seth Klarman; MBA 1965 mezunu ve The Kraft Group Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdürü (CEO) Robert Kraft ile MBA 1977 mezunu ve U.S. Small Business Administration (ABD Küçük İşletmeler İdaresi) Yöneticisi Karen Gordon Mills layık bulundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde