Harun Tekin yine penaltı kurtardı! Süper Lig rekoru…

Harun Tekin yine penaltı kurtardı! Süper Lig rekoru…

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Harun Tekin, penaltı kurtarmaya devam ediyor. Milli kaleci Trabzonspor maçından sonra şimdi de Kasımpaşa karşısında penaltıda geçit vermedi.

Harun Tekin yine penaltı kurtardı! Süper Lig rekoru…
16px
24px
03.12.2018 22:01
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk etti…Fenerbahçe Kadıköy'de Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Müthiş bir heyecana ve gol yağmuruna sahne olan maçta Kasımpaşa 2 hafta sonra puan kaybetti. 

Kasımpaşa'da Diagne'nin 8. dakikadaki kullandığı penaltıyı Harun Tekin iyi bir refleksle kurtardı. Dönen topta Eduok topu ağlara gönderdi ancak vuruştan önce ceza sahasına girdiği için gol iptal edildi.

Bu kurtarışla beraber Fenerbahçe’nin file bekçisi, ligde bir rekora imza attı. Trabzonspor maçında da Rodallega’nın penaltısını çıkaran Harun, 2014-15 sezonundan beri görev yaptığı Süper Lig'de, 23 penaltının 10’una gole engel oldu. 29 yaşındaki kaleci ligde en fazla penaltı kurtaran kaleci unvanını elde etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde