Harem Oteli icradan satılık mı?

Harem Oteli icradan satılık mı?

1967'de hizmete giren İstanbul'un en eski otellerinden biri olan Harem Oteli açık artırma usulü icra yoluyla 28 milyon TL'den satılığa çıkarılıyor...

Harem Oteli icradan satılık mı?
16px
24px
12.03.2020 12:31
ABONE OLgoogle

İstanbul’daki otelcilerin oluşturduğu Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) eski Başkanı Timur Bayındır'ın ortağı olduğu otel 25 Mart 2020 tarihinde saat 12.20’de ihalede 56 milyon TL değerindeki yarı fiyatı olan 28 milyon TL’den açık arttırma usulüyle satışa çıkarılacak 

3 yıldızlı, 90 oda 200 yatak kapasiteli Harem Otel, 3 yıldızlı, 90 oda 200 yatak kapasiteli Harem Otel, 17 Haziran 1967 faaliyete başlamıştı.

Timur Bayındır'dan açıklama 

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) eski Başkanı Timur Bayındır, Harem Oteli’nin icradan satılacağı yönünde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan haberlere yönelik şu açıklamayı yaptı:

“Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan Harem Oteli’nin borçlarından dolayı satılacağı haberleri gerçek dışıdır. Otelin icradan satışı diye bir durum söz konusu değildir. Harem Otel ortaklarının hiç kimseye, hiçbir şirkete bir kuruş borcu bulunmamaktadır. Benim de dahil olduğum 5 ortak bir süre önce aralarında anlaşmaya varmıştır ve otelimizin faaliyetlerine devam etmeme kararı almıştır. Harem Otel, 25 Mart 2020 tarihinde Izale-i Şuyu yöntemiyle satılacaktır.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde