Hapis cezasıyla aranan işadamı başkonsoloslukta

Hapis cezasıyla aranan işadamı başkonsoloslukta

Türkiye'de, Yargıtay'dan onaylanmış 6 yıl hapis cezası bulunan ve şu anda aranan firari işadamı, Galip Öztürk, Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan'ı ziyaret etti.

Hapis cezasıyla aranan işadamı başkonsoloslukta
16px
24px
03.07.2016 11:03
ABONE OLgoogle
Türkiye'de, Yargıtay'dan onaylanmış 6 yıl hapis cezası bulunan ve şu anda aranan firari işadamı, Galip Öztürk, Türkiye'nin Batum Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti. 

Bir süre önce Gürcistan vatandaşı olduğunu açıklayan Metro Turizm'in sahibi firari iş adamı Galip Öztürk, Batum'da kumarhane işletiyor. 

BATUM'A OKUL YAPTIRIYOR

Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk, Gürcistan’ın Batum kentinde inşa ettirdiği Türk Koleji’ni T.C. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hizmet verecek olan Maarif Vakfı’na bağışladı.

Galip Öztürk, Batum’da yaptırdığı Türk Koleji’ni, 2 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen törenle T.C. Batum Başkonsolosu Yasin Temizkan ile T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı  Mehmet Ali Akdağ’a teslim etti.  

Galip Öztürk, Batum’daki Türk Koleji’ni inşa ettirerek; hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği sözü tuttuğunu hem de Maarif Vakfı’na okul bağışlayan  ilk  Türk Vatandaşı olarak tarihe geçtiğini kaydetti.


Türkiye'de, Yargıtay'dan onaylanmış 6 yıl hapis cezası bulunan ve şu anda aranan Galip Öztürk'e başkonsolosun tavrı merak konusu....
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde