Hangi ünlü otel iflas erteleme istedi?

Hangi ünlü otel iflas erteleme istedi?

İstanbul Merkezli Palace Hotel Turizm Hizm. A.Ş iflas erteleme talep etti. Kim bu Palace Hotel Turizm?

Hangi ünlü otel iflas erteleme istedi?
16px
24px
12.10.2015 11:31
ABONE OLgoogle
İstanbul Merkezli Palace Hotel Turizm Hizm. A.Ş iflas erteleme talep etti. 

Davacı , PALACE HOTEL TURİZM HİZ A.Ş. tarafından açılan İflas (İflasın Ertelenmesi) davası nedeniyle;

Davacı 832306 nolu sicile kayıtlı PALACE HOTEL TURİZM HİZ A.Ş.’nin iflasının erteleme talebine itirazı olanların ve müdahil olmak isteyenlerin bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde İİK’nun 179/a maddesi yollaması ile İİK’nun 166 maddesi gereğince davaya müdahale ve itirazda bulunmaları ve itirazlarında iflasın ertelenmesini gerektiren bir halin bulunmadığını ileri sürüp açılan davanın reddini istemeleri halinde HMK 316 ve devamı maddelerine istinaden bunun maddi delillerini de sunmaları, duruşma günü olan 16/12/2015 günü saat 13.30’da yapılacak celseye bizzat katılabilecekleri gibi kendilerini vekille de temsil ettirebilecekleri, delillerin de derhal ibrazı gerektiği, ilan olunur.

PALACE HOTEL TURİZM HİZ A.Ş. ÜNLÜ TURİZMCİLERİN

Palace Otel Turizm Hizmetleri A.Ş , Sheraton Maslak'ın işletmecisi. Otel kısa bir süre önce Almanların lüks otel zinciriyle anlaşmıştı. Palace Otel Turizm Hizmetleri A.Ş CEO’su Oğuz Serim, Yönetim Kurulu Başkanı ise Cem Kınay.

Maslak Sheraton Oteli Steigenberger İstanbul Maslak olarak değişmişti. Palace Otel Turizm Hizmetleri A.Ş tarafından Sheraton Maslak İstanbul olarak hizmet veren otel Almanların lüks otel zinciriyle anlaşmıştı.

Steigenberger Hotel Grubu’nu uzun süreden beri tanıyan Cem Kınay, “Sheraton’u da İstanbul’a ben getirdim. 2006 yılında Sheraton’la 10 yıllık anlaşmayı yapmıştık. Süre dolarken bir yenilenme ihtiyacı gördük. Çünkü Maslak çok değişti. Yıllar öncesinden beri tanıdığım Steigenberger Grubu’yla masaya oturduk” demişti.

Patronlardunyasi.com
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde