Hangi medya patronunun eşi köşe yazarı oldu?

Hangi medya patronunun eşi köşe yazarı oldu?

Türkiye gazetesinin patroniçesi, Enver Abi Hakkın Rahmetine kavuşunca Aslı Hanım takma adla yazmayı bırakmış; adı-sanıyla döktürmeye başlamış!

Hangi medya patronunun eşi köşe yazarı oldu?
16px
24px
08.12.2016 15:22
ABONE OLgoogle

Keskim Kalem'in yazısından alıntı

Zira bugün sizlere diyeceğim daha heyecan verici haberlerim var!

İHLAS Grubunun yeni yazarından söz edeceğim.

Gerçi uzun süredir yazıyormuş ama ben henüz işittim!

Kendisi bir patroniçe!

Hem de büyük savaşlar vererek köşe kapmış, dizginleri ele geçirmiş, gelenekleri, Işıkçılar’ı, yani camianın Katolik kurallarını falan alt üst ederek güç kazanmış bir patroniçe!

Medyamızın bu güzide yazarı, derin birikimlerini, olağanüstü analizlerini, ağzımızı beş karış açık bırakacak, her yurdum insanının defalarca okuyup ezberlemesi gereken ulvi düşüncelerini Türkiye gazetesinde paylaşıyor!

Mücahit Ören'in Paris keyfi

Benim gibi gizemli olmamasına rağmen, fotoğraf vermek istemiyor!

Halbuki Google’da ister eski adını soyadını yazın, Aslıhan Yeltekin deyin, ister ilk eşinden boşanıp evlendikten sonraki adını soyadını Aslıhan Ören’i yazın.

Onlarca fotoğrafı var.

Kendisini prompter spikeri olduğu günlerden hatırlayanlarınız olabilir!

Ben hiç izlemediğim için kendimi mutsuz, talihsiz addediyorum!

Oysa kendisi geçen yıl bu zamanlar başlamış döktürmeye!

Aslında hanımefendi yıllar önce yazmaya başlamış!

Ancak gerek Işıkçılar cemaati, gerek Enver Abi kendisinden haz etmedikleri için takma adla yazıyormuş!

Hem de çakma bir Ayşe Arman edasıyla!

Çakma demem vallahi de billahi de kötü niyetten değil!

Saygıdeğer eşi A. Mücahit Ören’in “İhlas Grubu’nun amiral gemisi” diye tanımladığı Türkiye gazetesinde 'takma ad’ olarak kendine "Ayşe Aydan" ismini seçmiş.

Sevgili Dostlarım; Aslıhan Ören hanımefendi için, onun 2010 yılındaki bir makalesinden hareketle ‘Çakma Ayşe Arman edasıyla’ dediğimde çok büyük haksızlık etmediğimi şu linkte yeralan yazısını okuyunca daha iyi anlayacaksınız!

Yazının bir yerinde şu satırları okuyunca resmen koptum!

“Ben bir kez atarken, sevgilim benim bir atışımda tam üç, dört kez atabilme kabiliyetine sahip.. Hal böyle olunca bana da mızıkçılık yapmak düşüyor elbette... Doya doya oynadım kar topunu... Hızımızı alamadık tabii... Sırada kardan adam yapmak var... Hemen karların en fazla olduğu tarafa geçtik ve başladık kardan adam yapmaya.... Canım sevgilim bir isteğimi daha unutmamış: Boza... "Hadi gel bozamızı da içelim tam olsun" dedi... Bardaklara koyduğumuz bozamıza, leblebilerimizi de koyup afiyetle yudumladık...”

* * *

Türkiye gazetesinin patroniçesi, Enver Abi Hakkın Rahmetine kavuşunca Aslı Hanım takma adla yazmayı bırakmış; adı-sanıyla döktürmeye başlamış!

Benim bunaklığımdan olacak, bu değerli yazarımızı yeni keşfettim!

Sevgili Dostlar, hatırım için okuyun bu patroniçe yazarı!

Bugünlerde Başkanlık Sistemine dair muhteşem ve çok değerli görüşlerini, büyük değeri olan, herkesin faydalanması gereken önerilerini yazıyor, kamuoyuna bahşediyor! 

Benim kaçırdığım ilk yazısında da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlığına vurgu yapmış kendileri!

Aslıhan Ören hanımefendi, neler demiş neler!

Türkiye gazetesindeki yazısının başlığı “Dik duran uzun adam!..”

Uzun uzadıya değil de, son satırlarını paylaşacağım:

“Aslında Türk toplumunun medarı iftiharı O... Kasımpaşa’nın mütevazı bir mahallesinden gelen, evine para götürebilmek için küçük yaşta simit satıp, hayatın yükünü omuzlayan ve sonunda zirveye çıkan bir lider. Bugün dünyanın en güçlü liderleriyle aynı masada otururken geldiği yeri de, halkını da unutmuyor...

Onu farklı kılan da bu zaten…

Dünyanın en güçlü ülkelerine kafa tutarken işte o nedenle bu kadar sahici…  Bugün dünya devleri arasında yer alan Rusya’nın lideri Putin bile onun karşısında kıvranıyorsa, küçülüyor ve çaresiz kalıp siniyorsa, bu onun içindeki güçten kaynaklanıyor aslında…

İçindeki güç ne mi?

İman gücü…

Ol deyince olduran Yüce Allah, gönülleri imanla dolu olanların her zaman yanında.

Recep Tayyip Erdoğan, Allah’tan başka kimsenin önünde eğilmiyor ve kimseden korkmuyor…

İşte O’nun bu dik duruşu, o gücü nereden aldığını bilmeyenleri büsbütün çıldırtıyor… Daha da çok saldırıyorlar ona… Sosyal medyadan kusuyorlar öfkelerini, kinlerini… Gözleri görmüyor onların ne yazık ki… Kim bilir belki de gönül gözleri kapalı…

Onlar ne yaparlarsa yapsınlar sen hiç değişme olur mu Uzun Adam... Çünkü biz, içimizden biri olduğun için sevdik seni... Sesimizi sırtlayıp taşıdığın için, onurla süreceğimiz hayatın büyük bir gaye ama asla hayal olmadığını bize söylediğin için sevdik seni. Sevdik, bildik ve inandık. İnanmayanlar, göremeyenler utansın…”

* * *

Ben derim ki, sakın ha onun bunun yazıp çizdiklerine itibar etmeyin!

Aslıhan Yeltekin'in Aslıhan Ören olma hikâyesiyle uğraşmayın!

Bugün nerelerde, hangi makam ve mevkilerde, neler yazıp çiziyor siz ona bakın!

Memleketin yeni değer yargısında ne deniyor?

“Kafayı çalıştırmış, yolunu bulmuş”!

Öyle ki, “Milletin malı deniz” mantığıyla yönetilen TRT’ye NZL Production isimli, kızı Nazlı’nın adını verdiği yapım şirketiyle yaptığı programlardan bugün köşe yazarı patroniçeliğe erişmek kolay bir meziyet mi?

Medyaradar

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde