Hamoğlu kızıyla ne şirketi kurdu?

Hamoğlu kızıyla ne şirketi kurdu?

Yatırımlarının çoğunu Silivri’de yapan Hamoğlu’nun yeni bir girişim hazırlığı içinde olduğunu öğrendik

Hamoğlu kızıyla ne şirketi kurdu?
16px
24px
19.08.2010 13:43
ABONE OLgoogle

Hamoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamoğlu, hem magazin hem de ekonomi basınının yakından tanıdığı bir isim. Bu yüzden gerek özel gerekse iş hayatında attığı her adım yakından takip ediliyor. Tabii biz iş hayatıyla ilgileniyoruz.

Bilindiği gibi Ahmet Hamoğlu, Silivri’deki Klassis Golf Country Club ve Klassis Resort otellerinin sahibi. Aynı zamanda Maxi hipermarketleri de ona ait. Yatırımlarının çoğunu Silivri’de yapan Hamoğlu’nun yeni bir girişim hazırlığı içinde olduğunu öğrendik. Evet, Ahmet Hamoğlu artık engellilerin hayata uyumu için çalışacakmış. Hatta bunun için bir şirket bile kurmuş: “Defne Pozitif Yaşam, Sağlık ve Sosyal Hizmetler”...

Hamoğlu’nun birinci eşinden olan kızı Dilek Hamoğlu’nun da bu şirkette hisse sahibi olduğunu öğrendik. Silivri Klassis Resort Genel Müdürü Ahmet İnsel başta olmak üzere bazı çalışanlar da şirkete ortak olmuş.

Konuşma, görme ve işitme gibi engelleri olanlara hizmet verecek olan Defne Pozitif Yaşam, Sağlık ve Sosyal Hizmetler adına yakında bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi kurulacakmış.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde