Hamdi Akın o sektörde de varmış, haberimiz yokmuş...

Hamdi Akın o sektörde de varmış, haberimiz yokmuş...

Geçtiğimiz günlerde iş hayatında 41.nci yıl dönümünü kutlayan Akfen Holding patronu Hamdi Akın, o sektörde de varmış...

Hamdi Akın o sektörde de varmış, haberimiz yokmuş...
16px
24px
21.12.2017 15:47
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin uzman Sigorta ve Reasürans Brokerlık şirketi IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.; Raffles Otel’de düzenlenen gala gecesi ile 20. yılını kutladı.

“Gelecek Burada” temasıyla düzenlenen davette konuklarına unutulmaz bir gece yaşatan IBS, şirketin gelecek vizyonu ve hedeflerini de misafirleriyle paylaştı. 

İş ve cemiyet dünyasından ünlü konukların renklendirdiği geceye katılanlar arasında Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, IBS Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, IBS Genel Müdürü Murat Çiftçi, IBS ve Akfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın bulunurken, davetliler Amsterdam’dan dünyaya açılan başarısıyla Türklerin gururu olan Karsu’nun eşsiz performansı ile keyifli saatler geçirdiler.   Kazanla başladı, 8 Milyar Dolara ulaştı: İşte Hamdi Akın'ın ilginç başarı hikayesi..

Sektörün Kurallarını Baştan Yazacak 
    
“Gelecek Burada” temasıyla yola çıkan IBS’in 2018 planları arasında, çalışanlar tarafından en fazla tercih edilen şirket olmaya yönelik çalışmaların yanı sıra gençleri sektöre kazandırmak da yer alıyor. 20 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de sektörde oyunun kurallarını değiştirme misyonunu üstlenen IBS, gelişen ve değişen konjonktür çerçevesinde sektörün kurallarını baştan yazmaya hazırlanıyor.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi,” 20 yıldır Türkiye’deki potansiyeli değerlendiriyor, durmadan gelişiyor, sigorta sektöründeki global trendleri takip ederek, sektöre öncülük ediyoruz. Bundan sonra da global  ortağımız UIB’nin gücüyle büyümeye hız kesmeden devam etmeyi planlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına doğru cevap vererek, kendilerini her zaman özel hissetmelerini sağlamaktan büyük keyif alıyoruz. Müşterilerimizle karşılıklı olarak hayata değer katıyoruz. Biz onlarla bir takımız, onlar bizim bir parçamız. Bu gelecekte de böyle olmaya devam edecek.” dedi. 

‘Gelecek Burada’ vizyonunun IBS için önemine değinen Çiftçi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gelecek Burada vizyonu Türkiye ile sınırlı kalmayacak. IBS olarak son yıllarda bu oyunun kurallarını değiştirdik. Artık sigorta dünyasında global bir ağ mevcut. Diğer ülkelerle iletişim halinde olmak ve uygun bölgelere yatırım yapmak durumundayız. Çünkü gerçek büyümenin yolu globalleşmeden geçiyor. Bu nedenle Kazakistan, Azerbaycan gibi Türki Cumhuriyetler’e yatırım yaparak, bu bölgelerde açacağımız yeni ofisler ile büyümeyi planlıyoruz. Yapacağımız bu yatırımlar ile IBS’in vizyonunu kardeş ülkelerimize taşıyacak olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde