Hamdi Akın'dan açıklama: Maçakızı'yla kesinlikle anlaşma yok!

Hamdi Akın'dan açıklama: Maçakızı'yla kesinlikle anlaşma yok!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Bodrum Türkbükü'ndeki Loft projesi için kesinlikle Maçakızı'yla anlaşma olmadığını söyledi.

Hamdi Akın'dan açıklama: Maçakızı'yla kesinlikle anlaşma yok!
16px
24px
27.08.2020 11:21
ABONE OLgoogle

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 300 milyon lira yatırımla Bodrum Türkbükü'nde modern bir köy projesi geliştirmiş, Tabanlıoğlu Mimarlık'a tasarlattığı projesine de Bodrum Loft adını vermişti.

Akın, daha temeli atılmadan 'köy'ün işletmesi için Sahir Erozan ile ortaklık yapmış ve hatta köyün adını Maçakızı Loft olarak değiştirmişti. Bu yaz açılan projenin adı Maçakızı Loft olacaktı.

Maçakızı'nın patronu Sahir Erozan, Hamdi Akın'a son anda, "Bu sene koronavirüs var. Ben Maçakızı Loft'u açmayacağım" demiş. Bunun üzerine Hamdi Akın'da, 'İş başa düştü' diyerek projeye kendisi devam ettirmişti.

Akın, çocuklarıyla işin başına geçip köyü 1 Temmuz'a yetiştirmiş, hatta 36 villayı da kiraya vermeyi başarmıştı.

36 villadan oluşan modern köyün ilk kiracıları arasında; Özcan-Aylin Tahincioğlu, Volkan Ekinci, Elif Dürüst gibi pek çok ünlü ismin oldu. Köye Aydın Doğan, Cem Boyner, Fettah Tamince gibi önemli isimler misafir oldu.

CANKURT'UN YAZISINA AÇIKLAMA

Sabah'tan Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında "Öğrendim ki, iki eski dost barışmış ve tekrar iş ortağı olmuş. Artık aralarına kim girdi; Erozan, Akın'ın gönlünü nasıl aldı bilmiyorum ama bir yıl gecikmeli de olsa Sahir Erozan işin başına geçecekmiş. Gayet başarılı bir sezon geçiren köye bakalım Sahir Erozan neler katacak, önümüzdeki yaz göreceğiz…" diye yazdı.

Patronlardunyasi.com'a açıklama yapan Hamdi Akın, "Kesinlikle Maçakızı'yla bir anlaşma yok. Bundan sonra projeye Bodrum Loft olarak projeyi devam edeceğiz" dedi.

Akın, ilk sene olmasına rağmen projenin çok başarılı geçtiğini, önümüzdeki yıllar içinde şimdiden rezervasyonlar aldıklarını kaybetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde