Halkbank'ta kadroya alınma da torpil dönemi mi?

Halkbank'ta kadroya alınma da torpil dönemi mi?

Halkbank, çalışanlarına gönderdiği e-mailde kadro ve tayin sürecinde değişikliğe gittiğini duyurdu.

Halkbank'ta kadroya alınma da torpil dönemi mi?
16px
24px
07.12.2015 11:18
ABONE OLgoogle
Halkbank'a danışmanlık hizmeti veren KRM Yönetim Danışmanlık A.Ş. tarafından kanal yönetimine ait tüm birimlere gönderilen e-mailde çağrı merkezi biriminde çalışan sözleşmeli personelin mülakatla kadroya alınacağı bildirildi.

Öncesinde 18 ayını dolduran sözleşmeli personeli direkt kadroya alan banka, mülakat şartı getirdi. 

İŞTE O MAİL:

''Halkbank İnsan Kaynakları'nın almış olduğu karar doğrultusunda Çağrı Merkezi Birimi'nin mevcut kadro süreci ve tayin sürecinde değişiklik olmuştur. Alınan kararlara ilişkin detayları aşağıda bulabilirsiniz:

- 18 ayını dolduran tüm sözleşmeli personel İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından belirlenecek dönemlerde yapılacak mülakatlarla kadroya alınacaktır. Fakat bankanın o dönemdeki ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecek sayı ile sınırlı kalacaktır.

- Performans düşüklüğü, iş kuralları ve çalışma koşullarına uymama, Halkbank etik ilkelerine aykırı davranışlarda bulunma, müşteri şikayeti vb durumların olması halinde uygulanan yasal uyarılar ve sözleşme feshi her dönem içinde geçerli olabilecektir. 

- Banka şubeleri ve çağrı merkezleri içindeki diğer destek birimlerine geçişler ihtiyaç olmaması durumunda gerçekleşmeyecektir. Genel müdürlük birimlerine İ.K.'dan talep gelmediği sürece tayin talebi alınmayacaktır.''

Ceren Dilekçi/Fortune Turkey
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde