Halkbank gitti ‘Turkey’ geliyor

Halkbank gitti ‘Turkey’ geliyor

Eskişehir Yolu üzerindeki 35 katlı Halkbank binasına taşınan bakanlıkta, binanın tepesindeki dev “Halkbank” yazısı silindi.

Halkbank gitti ‘Turkey’ geliyor
16px
24px
24.05.2016 04:34
ABONE OLgoogle
TÜRKİYE’nin tanıtımını yaptığı ‘Turkey Discover The Potential’ (Türkiye potansiyelini keşfet) logosu daha önce Halkbank’ın kullandığı 35 katlı binaya taşınan Ekonomi Bakanlığı gökdeleninin üzerine yerleştirilecek.

Bir süre önce “Made in Turkey” yerine “Turkey Discover The Potential” sloganı ve logosunu kullanmaya başlayan Ekonomi Bakanlığı, yeni logoyla ilgili reklamların ardından yeni binasına da “Turkey” çizimini işletiyor. Eskişehir Yolu üzerindeki 35 katlı Halkbank binasına taşınan bakanlıkta, binanın tepesindeki dev “Halkbank” yazısı silindi.

Bakan Elitaş’a binanın üzerine yerleştirilecek “Turkey” logosuyla ilgili yapılan farklı tanıtım çizimleri de gösterildi. Bakan Elitaş’ın onayladığı turkuaz renkli dev “Turkey” logosu önümüzdeki günlerde Ekonomi Bakanlığı’nın binasına yerleştirilecek.

Türkiye’nin görsel kimliğini ve marka fikrini yansıtan yeni ışıklı logonun üzerine de “Ekonomi Bakanlığı” yazısı olacak. İhraç edilen Türk mallarına da konulan yeni logo, Türkiye’nin dünyaya sunduğu zengin çeşitliliği ve sağladığı işgücünü keşfetme potansiyelini ifade ediyor.



Logoda her biri ayrı anlam taşıyan 8 desene ve özgün yerli motifler yer alıyor. Logodaki motifler birliktelik, hem doğu hem batı, dünya, buluşma, uyum, inovasyon, sinerji ve büyüme anlamını taşıyor.  Ekonomi Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a giden 35 katlı Halkbank binasına taşınmıştı. Bakanlıkta yeni döneme uygun olarak tadilat işlerinin de devam ettiği öğrenildi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde