Halit Narin, başkanlığı neden Orakçıoğlu'na bırakmamış?

Halit Narin, başkanlığı neden Orakçıoğlu'na bırakmamış?

Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nda 41 yıldır sendikanın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Halit Narin, eski deflerleri açtı...

Halit Narin, başkanlığı neden Orakçıoğlu'na bırakmamış?
16px
24px
25.06.2014 11:45
ABONE OLgoogle
Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB)’nin “Yaza Merhaba Kokteyli” Martı İstanbul Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Martı Group Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin’in ev sahipliği yaptığı geceye, ABD, Yunanistan ve Brezilya Konsoloslarının yanı sıra pek çok protokol misafiri, sektör profesyoneli ve basın mensubu katıldı.

Gecenin evsahiplerinden birisi de Martı Group patronu Halit Narin'di. Narin, Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’nda 41 yıl başkanlığı yaptıktan sonra başkanlığı Nisan 2013’te Muharrem Kayhan'a devretmişti. Narin'le konuşurken konu eski yıllara geldi. Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, İTO'da yapılan bir toplantıda Narin'den başkanlığı ısrarla istemişti. Narin de, "Ben size koltuk değil sandalye bile vermem" demişti. 

Narin'e 'TETSİS başkanlığını neden Orakçıoğlu değil de Kayhan'a devrettiğini sorduk. Narin, "Süleyman sosyetik birisi. O hazır giyim işinden iyi para kazanıyor. Bizim iş o na gelmez. Bizim iş biraz hamallık istiyor. Ondan vermedim" dedi.

Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası’na başkan olmak için önce üye olmak gerekiyormuş. Süleyman Orakçıoğlu ise TETSİS'e üye değilmiş..

Bu arada gecenin ev sahibi olan Narin, garsonların ikram ettiği tüm yiyeceklerden de tek tek tadına baktı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde