Halis Ağa yalnız kaldı!

Halis Ağa yalnız kaldı!

Tıkalı damarına stent takılan Halis Toprak'ı, 17 yaşındaki Nazlıcan'la evlendiği için mahkemelik olduğu kızları hastanede ziyarete gitmedi.

Halis Ağa yalnız kaldı!
16px
24px
07.11.2009 13:09
ABONE OLgoogle

“Evliliğin iptali” davası açan kızların, babalarını protesto etmek için hastaneye gitmedikleri öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade ile evliliğinden sonra, tüm mal varlığına TMSF tarafından el konulan ve önceki gün tıkalı kalp damarına stent takılan işadamı Halis Toprak'ı 7 kızından hiçbirinin ziyaret etmediği ortaya çıktı.

OĞULLARI YURTDIŞINDA

Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde kaldığı oda ziyaretçi akınına uğrarken, Halis Ağa'nın gözü kapıda kaldı. Yurtdışında olan oğulları Ahmet ve Mehmet Toprak, Halis Ağa'yı sık sık telefonla arayarak sağlığı hakkında bilgi aldılar, ama kızları telefon bile açmadı. Kızların, eşi Nazlıcan başucundan bir an olsun ayrılmadığı için babalarına “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulunmadığı ve telefonla bile aramadığı anlaşıldı. Toprak'ın kızları, babalarının sağlığıyla ilgili bilgileri, sık sık doktorunu ve yakın çevresindekileri arayarak aldılar.

ODADA YALNIZ OLSAYDI

“Hasta yatağındaki babanızı neden ziyaret etmediniz?” sorumuza Aysel Duruk, şu yanıtı verdi: “Biz birbirimize çok bağlı bir aileyiz. Hastaneye gitmemek aile yapımıza ters ama istemediğimiz yanlış bir beraberliğin içinde olduğu içingeride durmak durumunda kaldık. Çok istediğimiz halde gitmedik. Yalnız olsaydı mutlaka hastanede olurduk. Daha ağır bir durum olsaydı müdahil olacaktık.”

'BABAMIZI KÜÇÜK KIZIN ELİNE BIRAKMAYIZ'

Aysel Duruk, doktorundan ve ziyarete giden yakınlarından babalarının sağlığıyla ilgili bilgi aldıklarını ve sağlığının iyi olduğunu bildiklerini belirtti. Aysel Duruk, babası ile telefonla dahi neden konuşmadıklarını ise şöyle açıkladı:

“Hakkında 'evliliğin iptali' davası açmışken, aradığımızda aklına gelip üzülsün istemedik. Ama onu 'o küçük kızın eline' bırakmayacağız. Hukuki süreç içinde mutlaka bir çözüm yolu bulacağız ve yeniden aile beraberliğimizi sağlayacağız.” 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde