Halis Ağa'nın cenazesine iş dünyasından kimler katıldı?

Halis Ağa'nın cenazesine iş dünyasından kimler katıldı?

Fransa'da Nice kentinde geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden sanayici işadamı Halis Toprak, son yolculuğuna İstanbul’da uğurlandı.

Halis Ağa'nın cenazesine iş dünyasından kimler katıldı?
16px
24px
06.01.2016 07:59
ABONE OLgoogle
FRANSA’nın Nice kentinde geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle 3 Ocak 2016’da hayatını kaybeden sanayici işadamı Halis Toprak, son yolculuğuna dün İstanbul’da uğurlandı.

Ortaköy’deki tarihi Büyük Mecidiye Cami’sinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilen Toprak’ın cenazesine, siyaset ve iş dünyasının yanı sıra cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı.

Toprak’ın cenazesinde on bir çocuğu; Ayfer, Aynur, Sevgi, Yeşim, Ayla, Şükran, Saadet, Ahmet, Mehmet Toprak, Aysel Toprak Duruk, ikinci eşinden olan Mine Toprak ve torunları, damadı Ali Duruk ve kardeşi Müslüm Toprak hazır bulundu.

Yüzlerce metreyi bulan taziye kuyruğu, Ortaköy sokaklarından Muallim Naci Caddesi’ne kadar taştı.

Cenazeye iş dünyasından Erdoğan Demirören, Dilek Sabancı, Yılmaz Ulusoy, Erol Aksoy, Murat Aksu, Yusuf Kenan; siyaset dünyasından Hikmet Çetin, Abdülkadir Aksu, Murat Hazinedar, Rasim Zaimoğlu katıldı. Çelenk gönderenler arasında Sevil Sabancı, Cefi Kamhi, Bülent Eczacıbaşı, Ali Ağaoğlu, Nurettin Çarmıklı, Zeynel Abidin Erdem, Gülden Yılmaz, Kavala Ailesi, Erol Evgin ve Ferdi Tayfur da vardı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde