Hakan Şükür'den Hisarcıklıoğlu'nu neden ziyaret etti?

Hakan Şükür'den Hisarcıklıoğlu'nu neden ziyaret etti?

Hakan Şükür, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ziyarette bulundu.

Hakan Şükür'den Hisarcıklıoğlu'nu neden ziyaret etti?
16px
24px
22.03.2012 10:55
ABONE OLgoogle

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

      TOBB Birlik Merkezi'ndeki görüşmede Hisarcıklıoğlu'na, engelli çocukların meslek eğitimi alabilmelerini öngören proje hakkında bilgi veren ve görüş alışverişinde bulunan Şükür, görüşme sonrasında bir açıklama yaptı.

      Şükür, eğitimde 4+4+4 sistemiyle bağlı olarak düşündükleri ''Engelsiz Meslek Liseleri'' projesiyle, engelli çocukların rahatlıkla meslek eğitimleri alabilmelerini istediklerini, bu konuda dün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile bu sabah da Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile görüştüğünü söyledi.

      Ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de projeye ilişkin bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak istediğini ve bu amaçla bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Şükür, projenin Türkiye'deki engelli vatandaşların meslek eğitimi alabilmeleri açısından çok önemli olduğunu ve projeye herkesin katkı vererek daha da olgunlaştırmasını beklediklerini kaydetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde