Hafta sonunda hava nasıl olacak?

Hafta sonunda hava nasıl olacak?

Türkiye’de artan bulutlanma bir-kaç gün hafif yaz yağmurlarına neden olacak. Sıcaklıkda 3-4 derece azalıyor. Önümüzdeki hafta sıcaklar kavuracak. Bölge bölge hava durumu:

Hafta sonunda hava nasıl olacak?
16px
24px
26.05.2006 16:11Güncelleme: 25.10.2023 14:51
ABONE OLgoogle

İstanbul ve Ankara’da bulutlanma biraz artıyor, hafif yağmur ihtimalide var. İstanbul’da poyrazdan esen rüzgar, yine serinlik verecek. İzmir az bulutlu, karayel yönlü rüzgar, havanın bunaltıcı etkisini azaltıyor. Adana güneşli. Bugün İstanbul 26, Ankara 29, İzmir 33, Bursa 27, Adana 37 derece.

 Marmara Bölgesi’nde özellikle karadenize yakın yerlerde bulutlanma biraz artıyor, bu kesimlerde hafif yağmur geçişi de görülebilir. Poyraz bölgeye serinlik veriyor. Marmara’da hava yarın parçalı bulutlu, Pazar günü ise güneşli olacak. Önümüzdeki hafta sıcaklık yine yüksek değerlere çıkacak. Bugün sıcaklık Edirne’de 28, Balıkesir’de 27, Kocaeli’de 26 derece.

 İç Anadolu’da da birkaç gün hava parçalı bulutlu, akşama doğru Ankara, Konya, Sivas çevrelerinde yağmur geçişleri görülebilecek. Hafta sonu sıcaklıkda 2-3 derecelik düşüşler olacak. Konya 31, Eskişehir 30, Sivas 28 derece.

 Ege’de sıcaklıklar fazla değişmezken, güneş etkisini sürdürüyor. Ancak Afyon çevrelerinde kısa süreli yağmur geçişi olacak. Ege kıyılarında karayel yönünden esmeye devam eden rüzgar, yarın Kuşadası-Datça arasında kuvvetli eserek, Egelileri serinletecek. bugün Denizli ve Bodrum 34, Kütahya 29 derece.

 Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da rüzgarlar zayıf, sıcaklıklar 37 dereceye kadar çıkıyor. Isparta-Burdur çevrelerinde sağanak yağmur geçişleri görülecek. Yağış yarın da Akdeniz’in iç kesimlerinde hafif olarak devam edecek. Antalya ve Mersin 33, Gaziantep 35 derece.

 Doğu Anadolu’da hava genelde parçalı bulutlu, kuzeyde hafif yaz yağmurları da görülüyor. Pazar günü Erzurum-Kars çevrelerinde hava serinleyecek ve yağmurlar sağanağa dönüşecek. Bugün Erzurum 23, Malatya 30, Van 23 derece.

 Karadeniz Bölgesi’nde sabah hava parçalı bulutlu, akşama doğru ise Samsun-Trabzon civarında yağmur geçişi bekleniyor. Yarın gecesi bolu çevrelerinde de görülecek yağmurlar, Pazar günü günü Trabzon-Rize civarında serinleme ile birlikte daha etkili yağacak. Trabzon 24, Samsun 25, Bolu 27 derece.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde