Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy ilişkisi evliliğe mi gidiyor

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy ilişkisi evliliğe mi gidiyor

Eski sevgilisi Hacı Sabancı’yla barışan Özge Ulusoy’dan aşk hayatıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalar.

Hacı Sabancı ile Özge Ulusoy ilişkisi evliliğe mi gidiyor
16px
24px
17.12.2014 12:33
ABONE OLgoogle
Gerek dikkat çeken fit vücudu ve gerekse çalkantılı aşk hayatıyla dikkatleri her fırsatta üzerine çekmeyi başaran Özge Ulusoy, Sözcü’den Edda Sönmez’e yaptığı açıklamalarda ilginç şeyler söyledi. İşte Ulusoy’un açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Hacı beyle barıştınız…

Hiç konuşmayalım (gülüyor).

Hacı Sabancı’yla yeniden bir araya geldiniz barışmanızdaki faktör ne oldu?

Ben en başından beri şunu söylüyorum. Özel hayatımızı saklamak gibi bir lüksümüz yok bu mesleği yapıyorsak. Ama zaten ortada olan bilinen bir şey var. Onu saklamak olmaz. Ama bu sefer çok dikkat etmek istiyorum. Zaten özel hayatımız çok açık olduğu ve insanlar bunu konuşup tartışabildiği için büyük bir kısmını kendime saklamayı istiyorum açıkçası. Sosyal medya dışında bu konu hakkında konuşmuyorum. Demeç vermiyorum. Yorum yapmıyorum. Sadece şunu söyleyebilirim. İş hayatım da özel hayatım da yolunda. Allah kalbi güzel gönlü güzel herkese hayatında böyle güzel dönem bahşetsin. Ben Akrep burcuyum. Bir yedi yıllık böyle geçiş dönemi vardı benim burcumda. Geçen Mayıs ayıyla beraber bitti. Nitekim bundan sonrasında da güzel şeyler olacak inşallah.

İlişki bu defa evliliğe gider mi?

Evlilik konusunda hep aynı şeyi söylüyorum. Daha önceki ilişkilerimde de söyledim. Ünlü kadınlarda böyle bir sıkıntı yaşanıyor. Bir ilişkisi bittikten sonra ‘evlenemedi, istenmedi’ gibi bir sürü şey söyleniyor. Evlilik önemli bir karar. Hele ki yaşınız ilerledikçe aklınız başınıza biraz daha geldikçe bunun ne kadar önemli bir şey olduğunu kavrıyorsunuz. Benim annem babam hala evli. Ben de istiyorum ki benimki de uzun soluklu olsun. O yüzden bu kararı alabilmek için gerçekten iyice zaman geçmesi gerekiyor benim için. Şu an hayatımda o dönemde değilim.

Çocuk hayaliniz var mı?

Evlilik isteyen, düğün görünce özenen bir kadın değilim. Çocuk da henüz düşünmüyorum. Vücut saati derler ya kadında çalışmış. Benim saatim çalışmadı daha. Henüz çocuk istemiyorum. O yüzden de doğru zamanın gelmesini bekliyorum. Bu sırada kariyerime yoğunlaşmış durumdayım. Daha yapmak istediğim çok şey var. Bir kızı bin kişi istiyor bir kişi alır. O yüzden de göreceğiz zaman içinde kimin olacağını. İnşallah hayırlısı olur. Öyle. Bütün kadınlar için geçerli bu. Evlenmiş olmak için evlenmemek gerekiyor. Çünkü o kadar çok boşanma yaşanıyor ki etrafımda belki bu da kötü örnekler de bir sebep. Bu yüzden kendimi frenliyor olabilirim kendimi.

Hacıyla değil aynı evde aynı yakada bile yaşamıyoruz

Geçenlerde sosyal medyada özel hayatınızla ilgili bazı fotoğraflar paylaştınız. Aynı evde mi yaşıyorsunuz?

Hayır kendi evimde yaşıyorum. Hiçbir zaman hiçbir erkek arkadaşımla aynı evde yaşamadım. Prensip gibi bir şey benim için bu. Yaşayanlara da anlayış gösteriyorum. Kimi insan diyor ki “bu ilişki uzun soluklu ve evliliğe gidiyorsa beraber yaşamayı görmek istiyorum evlenmeden önce”. Onu da haklı buluyorum. Ama işin evlilik kısmına da bir sır, bir gizem bırakmak gerekiyor.

Onun da bir heyecanı olması gerekir. O yüzden aynı evde yaşamıyoruz. Hatta aynı yakada bile yaşamıyoruz. Farklı yakalardayız. Zaten anne babamın da çok izin verebileceğini zannetmiyorum ben. Benim annem babam Ankara’da yaşıyorlar ama annem çoğunlukla burada. Babam da avukat. Çok duruşması oluyor burada. Biz sofraya birlikte çok oturan kalkan bir aileyiz. Yani ‘ben gittim başkasıyla yaşıyorum’ durumu yok bizde. İstanbul’a geldiğimde de ablamla yaşıyordum. Yalnız yaşamıyordum yani.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde