Haburgerlerin parası Ferit Şahenk'ten

Haburgerlerin parası Ferit Şahenk'ten

Fenerbahçe taraftarlığı ile bilinen Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’ten Fenerli yöneticilere ilginç jest..

Haburgerlerin parası Ferit Şahenk'ten
16px
24px
03.05.2013 14:37
ABONE OLgoogle

Sözünü edeceğimiz bu kulis açık söylemek gerekirse çok da ekonomi içermiyor. Her ne kadar içinde fatura ve bir rakam olsa da daha çok biz gazetecilerin “yumuşak haber” dediği türden. Rakam ağırlıklı, makro konulara biraz renk katar belki diye kaleme aldık…

Malum geçen hafta perşembe gecesi İstanbul’da UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı vardı. Fenerbahçe’nin Portekiz temsilcisi Benfica’yı konuk ettiği maçı çok sayıda siyasi ve iş insanı izledi. O kadar ki localarda ve protokol tribününde küçük çaplı izdihamlar yaşandı. Futbol ekonomisi Kadıköy’de tavan yaptı desek yanlış olmaz. Bölgedeki tüm kafe ve restoranlar cirolarını katladı. Bu ekonomi sadece Kadıköy yakasında değil İstanbul’un Avrupa yakasında da kendini gösterdi.

Şöyle ki, ilk yarının son dakikasında Fenerbahçe’nin kaçırdığı penaltı tüm taraftarlar kadar yönetimi de üzdü. Yönetimin bulunduğu bölümde yüzler asıldı. Tam da o dakikalarda gerçekleşen ince bir jest yöneticileri şaşırttı. Jest Fenerbahçe taraftarlığı ile bilinen Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’ten geldi. Ferit Bey Fenerbahçe yönetimine hamburger ziyafeti verdi.

Ortağı olduğu Nesr-Et’te özel olarak yaptırılan 35 hamburger yöneticilerin bulunduğu bölüme yollandı. İstanbul’un Avrupa yakasından yani Etiler’den Kadıköy’e yollanan hamburgerler Nusr-Et’in kurucu ortağı Nusret Gökçe’nin de bulunduğu yerde servis edildi. Burada özellikle altını çizmek istediğimiz nokta ise hamburgerlerin faturasının bizzat Ferit Şahenk tarafından ödenmesi…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde