Habertürk açıkladı: İmamoğlu'nun belediye mutfağındaki videosu kurgu mu!

Habertürk açıkladı: İmamoğlu'nun belediye mutfağındaki videosu kurgu mu!

Sosyal medyada gündem olan ve sıkça paylaşılan bu görüntülerin 'Kurgu olduğu' yönünde iddialar da ortaya atılmıştı.

Habertürk açıkladı: İmamoğlu'nun belediye mutfağındaki videosu kurgu mu!
16px
24px
19.04.2019 13:38
ABONE OLgoogle

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediyenin mutfak bölümündeki çalışanlarla sohbeti esnasında "Birine musakka, birine antrikot olmaz, aynısı olacak" ifadeleri sosyal medyada gündeme gelmişti. Videonun 'kurgu' olduğu yönündeki iddialara ilişkin konuşan İBB Özel Kalem görevlisi, görüntülerin kurgu olmadığını ifade etti.

Mesaisinin ilk gününde belediye çalışanlarıyla tanışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, mutfak bölümündeki çalışanlarla sohbeti sırasında yemekte ne olduğunu sorunca aldığı ''Musakka var. Sizin için de antrikot'' yanıtı üzerine "Birine musakka, birine antrikot olmaz. Aynı olacak" demişti.

Sosyal medyada da gündem olan ve sıkça paylaşılan bu görüntülerin 'Kurgu olduğu' yönünde iddialar da ortaya atılmıştı.

'ORADA KURGU VE ALGI YOK'  

Habertürk'te yayınlanan 'Nedir ne değildir' programında da söz konusu kurgu iddiaları gündeme geldi. 

Program sunucusu Mehmet Akif Ersoy, İmamoğlu'nun söz konusu videosuyla ilgili Avukat Mehmet Sarı tarafından ortaya atılan iddialara ilişkin olarak şunları söyledi:

"Sayın İmamoğlu'na hakkını ben de teslim edeyim, az önce İBB Özel Kalem'de çalışan bir arkadaşım bilgileri gönderdi. Yanındaki personelin de ismini soyismini ve fotoğrafını gönderdi. Videodaki görüntülerin tamamı bende var. Soruyu sorduğu kişi İBB Özel Kalemi'nin mutfağında çalışan, daha önce de belediyede olan bir personel. Beylikdüzü'nden gelen değil. Orada bir kurgu ve algı yok, zira menüyü de gönderdiler, hakikaten musakka ve armut vesair yazıyor. Dolayısıyla bu mesele de sizin düşündüğünüz gibi bir mesele değilmiş, burada hakkını vermiş olayım" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde