Haber kanalı için yola çıktı, RTÜK’ten izin alamayınca kadın kanalı kurdu

Haber kanalı için yola çıktı, RTÜK’ten izin alamayınca kadın kanalı kurdu

Türkiye bugün yeni bir televizyon kanalıyla tanışacak

Haber kanalı için yola çıktı, RTÜK’ten izin alamayınca kadın kanalı kurdu
16px
24px
25.12.2018 08:23
ABONE OLgoogle

Woman TV, D-Smart 53. kanal ve Türksat 4A 12034 frekansından yayın yapacak. Woman TV’nin yönetiminde Ali Güven, Ahu Özyurt, Gülnur Yeşilbağ Kayaoğlu, Orhan Emek gibi tanıdık televizyoncular var. Woman TV’nin sahibi ise bir dönem Binali Yıldırım’ın da danışmanlığını yapan Recep Canpolat. 

Öğrendiğim kadarıyla haber kanalı açmak için yola çıkan Canpolat, RTÜK’ten istediği izni alamayınca Woman TV’de karar kıldı. Canpolat’ın “Türkiye’nin tek kadın televizyonunu açalım” sözünün üstünden 20 gün sonra Woman TV, yayında. 

Kadının ekonomik, sosyal ve kültürel konumuna yönelik tartışmaların yanı sıra güzellik, moda, spor, çocuk, sağlık ve girişimcilik gibi konuların ele alınacağı Woman TV tutar mı?   

Birçok çocuk kanalının olduğu ve izlendiği bir ülkede, onca ulusal kanalı domine eden kadınlar, sadece kadınlara hitap eden bir kanalı izler mi? 

Çünkü ulusal eğlence kanallarının tümü kadınların emrinde. 

Gündüz kuşaklarında kadınların izlediği yapımlar var. 

Dizilerin kaderlerini kadın izleyici belirliyor. Beğendikleri yaşıyor, “ı-ıh” dedikleri kaldırılıyor.  

Woman TV, böylesine lükse alışmış kadın izleyicileri çekebilmesi için onların ekranlarda istediği, ama göremediği yapımlara yönelmesi lazım. Aksi halde zor işleri. 

Ali Eyüboğlu/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde