‘HSBC Advance’ 3 ödeme talimatı verene tablet veriyor

‘HSBC Advance’ 3 ödeme talimatı verene tablet veriyor

HSBC Türkiye, Türkiye’deki yükselen orta gelir grubunun ihtiyaçları için tasarlanan ‘HSBC Advance’ platformunu bir basın toplantısıyla tanıttı. ‘

‘HSBC Advance’ 3 ödeme talimatı verene tablet veriyor
16px
24px
16.12.2014 13:57
ABONE OLgoogle
Türkiye nüfusunun yüzde 52’sinin 30 yaşın altında olduğuna dikkat çeken HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, “HSBC’nin Türkiye’de yaptığı araştırma ve çalışmalar kapsamında; ağırlıklı olarak 25- 45 yaş arasında, teknolojiyi daha fazla kullanan ve dijital kanalları tercih eden, bütçesini daha iyi yöneterek geleceğine yatırım yapmak isteyen ve kariyer hedefleri olan bir orta gelir grubunun, yaşam standartlarını geliştirirken bir taraftan da birikimlerini büyütmeye odaklandığını gözlemledik. Bu grubun tüm yaşam evreleri için gerekli olan finansal ihtiyaçlarını; zenginleştirilmiş çözümler, ayrıcalıklar ve güçlü dijital deneyim eşliğinde karşılayan HSBC Advance’i tasarladık. Ayrıca HSBC Advance’i başta dijital olmak üzere; şube ve telefon bankacılığı dahil, servis verdiğimiz tüm kanallardan, müşteri deneyimini en üst seviyeye çıkaracak şekilde konumlandırdık” dedi.

HSBC 2014 Eğitimin Değeri raporuna göre de Türkiye’deki yükselen orta gelir grubu, kendi ebeveynlerinden daha kaliteli bir yaşam sürmeyi arzularken, finansal açıdan kendilerini günlük yaşam konusunda yeterli görmekle beraber gelecekleri için hazırlıksız hissediyor. Örneğin; Türkiye’deki ebeveynlerin %57’si çocuklarının eğitimi için daha önceden birikim yapmaya başlamış olmayı dilediklerini belirtiyor.

HSBC Türkiye olarak bireysel bankacılıkta müşterilerinin ana bankası olmayı hedeflediklerini vurgulayan Turan, “Bu müşterilerin günlük bankacılık ve uzun vadeli tasarruf ihtiyaçlarını karşılayan en iyi banka olmak istiyoruz. Cazip kredi ve birikim çözümleri, para yönetim araçları, benzersiz online ve mobil bankacılık platformları ile HSBC Advance müşterilerine, hem kısa hem uzun vadeli finansal planları için çok yönlü hizmet içeren bir deneyim sunuyor” dedi.
 
HSBC Advance tablet veriyor

Aylık toplam en az 500 TL tutarında üç adet düzenli ödemesini, HSBC Türkiye’deki vadesiz hesabından yapan müşteriler HSBC Advance’ın sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Üstelik 31 Ocak 2015 tarihine kadar HSBC Advance ile tanışan yeni müşteriler, talimatları ödendikten sonra, Samsung tablet sahibi olacak.

Günlük işlemler

 HSBC Advance Kredi Kartı ile tüm tek çekim alışverişlerde ücretsiz 6 taksit fırsatı

 HSBC Advance Kredi Kartı ile internette tüm HSBC üye işyerlerindeki online alışverişlerde yüzde 10 indirim

 Hesap işletim ücreti yok 

 İnternetten, şubeden, tüm kanallardan ücretsiz EFT/Havale/Döviz Transferi

 Ücretsiz ve %10 faiz iadeli ihtiyaç kredisi

 Her ayın ilk yedi günü 5.000 TL’ye kadar bedava Kredili Mevduat Hesabı

 Modern Hesap ile sürekli hoş geldin faizi

 Modern Plus Hesabı ile 200 TL’den başlayan düzenli birikimlere, biriktirdikçe artan avantajlı faiz oranları

 Büyüyen Çocuk Sigortası ile aile sahibi HSBC Advance müşterilerine özel fırsatlar
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde