Güzel oyuncu cimri iş adamı sevgilisine isyan etti, ayrıldı

Güzel oyuncu cimri iş adamı sevgilisine isyan etti, ayrıldı

Hande Erçel ile Mehmet Dinçerler aşkının bitiş nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre işadamının cimriliği Hande Erçel’i bıktırdı

Güzel oyuncu cimri iş adamı sevgilisine isyan etti, ayrıldı
16px
24px
28.12.2017 04:46
ABONE OLgoogle

2 ay birlikte olduğu Mehmet Dinçerler ile tek kare görüntü vermeyen oyuncu, iddiaya göre genç işadamının elini cebine atmamasından şikayetçi olunca aşka son verdi.

Ayrılık sonrası, "Artık işimle gündemde kalmak istiyorum" açıklamasını yapan Hande Erçel'in yakın dostlarına "Mehmet, iyi bir insandı ama çok cimriydi. Hiç para harcamıyordu" diye dert yandığı öğrenildi.

“İŞKOLİK MEHMET”

Hande Erçel'in, babasına ait kahve zincirinin başına geçerek kısa sürede başarılı olan 25 yaşındaki Mehmet Dinçerler'in işkolikliğinden şikayetçi olduğu da öne sürüldü

Hande Erçel'in ayrıldığı Mehmet Dinçerler'den cimrilik savunması geldi…

Erçel'in 'elini cebine atmadığı için terk ettiği' iddia edilen işadamı, önceki gün instagram'da bir ekonomi dergisi tarafından 'Gönlü zengin 50 işadamından biri' seçildiğini gösteren haber küpürünü paylaştı.

 Mehmet Dinçerler'in bu paylaşımından sonra da güzel oyuncu, sosyal medyada yazılı bir açıklama yaptı.

"Ben kendi ayakları üzerinde duran ve kendi parasını kazanan bir kadınım" diyen Hande Erçel, Murat Dalkılıç ilişkisi yüzünden yapılan eleştirilere de şöyle yanıt verdi: "Mesleğimi büyük bir aşkla yaparken hakkımda kötü niyetli bir karalama kampanyası var."

 Mehmet Dinçerler..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde