Güral'ın en büyük destekçisi kızı Harika oldu

Güral'ın en büyük destekçisi kızı Harika oldu

Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral’ın kızı Harika Güral, babasının en büyük destekçisi oldu.

Güral'ın en büyük destekçisi kızı Harika oldu
16px
24px
20.07.2010 13:40
ABONE OLgoogle

Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olan Harika Güral, son olarak Antalya Tekirova’da hizmete sundukları Güral Premier Tekirova ile turizm sektöründe öne çıkmayı başardı.

110 milyon TL yatırım yaparak turizm sektörüne canlılık getiren Harika Güral, ‘Amacımız dünya standartlarında bir hizmet sunmak. Kütle binalar yerine bahçe içinde doğaya uyumlu, 2 ve 3 katlı binaları tercih ettik. Sadece bir ağaç kesmemek için projede yer alan konakların yerini bile değiştirdiğimiz oldu. Özellikle çocuklu ailelerin rahatlıkla vakit geçirmeleri için her türlü detayı düşündük.

QUU SPA alanımız 3 bin 500 metrekare alan içerisinde, 23 ultra-lüks bakım odasından oluşuyor.  Misafirlerimiz dinlenirken biz saat sabah 10:00’dan gece 23:00’e kadar küçük misafirlerimiz ile ilgileniyoruz. Gece ise tüm aile fertlerinin eğlenebileceği alanlar oluşturduk. 60 kişilik dev animasyon ekibimizin sergilediği tüm şovlarda iddialıyız” dedi.

Grup içerisinde ve grubun gerçekleştirdiği yatırımlarda aldığı görevlerle adından söz ettiren Harika Güral, turizmin yeni prensesi oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde