Gür kızını Yunanlı damata verdi, sosyal medya çalkalandı

Gür kızını Yunanlı damata verdi, sosyal medya çalkalandı

Erdoğan'ın yakın dostu işadamı Remzi Gür'ün kızı Tuğba Gür, Efstathios Anagnostopoulos ile dünya evine girdi.

Gür kızını Yunanlı damata verdi, sosyal medya çalkalandı
16px
24px
27.05.2013 10:31
ABONE OLgoogle

Erdoğan'ın yakın dostu işadamı Remzi Gür'ün kızı Tuğba Gür, Efstathios Anagnostopoulos ile dünya evine girdi. Anagnostopoulos'un Tuğba Gür'le evlenmek için Müslüman olduğu bilgisi sosyal medyayı salladı. 

Erdoğan'ın çocuklarına ABD'deki eğitimleri sırasında burs verdiği haberleriyle de gündeme gelen işadamı Remzi Gür'ün kızı Tuğba Gür, Efstathios Anagnostopoulos ile dünya evine girdi.

 Çiftin Yeşilköy Wow Otel'deki düğününe Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'la birlikte katıldı. Basına kapalı gerçekleşen düğünde çiftin nikahını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol kıydı.

Çiftin düğününe iş ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AB Bakanı Egemen Bağış, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın davetliler arasında yer aldı.

DAMAT MÜSLÜMAN OLDU

İngiltere'de fotoğrafçılık eğitimi alan Tuğba Gür'ün, Efstathios Anagnostopoulos ile burada tanıştığı,Yunanlı gencin Tuğba Gür'le evlenmek için Müslüman olduğu bilgisi düğünden bir kaç gün önce sosyal medyada yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde