Günde 300 Bin Euro kazanacak

Günde 300 Bin Euro kazanacak

Bütün sektörün dehası bir Jet Fadıl etmedi! Akgündüz, günde 300 bin euro işletme parası kazanacak.

Günde 300 Bin Euro kazanacak
16px
24px
14.03.2010 10:01
ABONE OLgoogle

Jet Fadıl olarak bilinen ve yaptığı projeleri tamamlamayan Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa’daki devremülk projesi Caprice Gold’dan 2 milyar dolar ciro bekliyor. Akgündüz, projeyi tamamlayabilirse İstanbul’un 10 dev projesini geride bırakacak

Yaptığı projeleri tamamlamayan ve Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa’da belediyeden kiraladığı 26 bin metrekare arsa üzerinde İstanbul’un ilk devremülkü olan Caprice Gold ile 2 milyar dolar ciro planlıyor.

Eğer Akgündüz, projeyi tamamlarsa İstanbul’un 10 dev projesini geride bırakmış olacak!
Caprice Gold projesinin toplam inşaat alanı 300 bin metrekare. Akgündüz’ün inşa edeceği proje için gerekli para 350 milyon dolar.

Caprice Gold’da 19 ile 48 metrekare arasında 2 bin daire planlanıyor. Dairelerin 15 günlük devremülk kullanım hakkı 23 bin TL’den başlıyor ve 150 bin TL’ye kadar yükseliyor. Devremülk satışları her daire için 20 kişiye yapılıyor.

Buna göre Akgündüz, 2 bin daireyi 40 bin ayrı kişiye satacak. Elde edeceği cironun ise 2 milyar doları bulması bekleniyor. Bu rakama, projede yer alan dükkânlar ve otel işletmesi dahil değil.

Günde en az 3 bin kişinin kalması planlanan tesisin günlük hizmetlerden faydalanma bedeli ise 120 euro. Böylece Akgündüz, günde 300 bin euro’nun üzerinde işletme parası kazanacak.

Tebernüş Kieçci/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde