Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı'nın oğlu evlendi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı'nın oğlu evlendi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın oğlu Mustafa Yazıcı, eski bakanlardan Necmettin Cevheri'nin kızı Mina Cevheri ile evlendi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı'nın oğlu evlendi
16px
24px
06.10.2012 23:44
ABONE OLgoogle

İstanbul WOW Otel'deki düğüne, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda bakan katıldı.

         Düğünde çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, TBMM Başkanı Çiçek ile Başbakan Erdoğan nikah şahitliği yaptı.

         Topbaş, nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını TBMM Başkanı Çiçek'e verdi. Çiçek de mutlu bir olaya şahitlik ettiklerini belirterek, ''Büyüklerimizin söylediği bir şey var; Bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, üç olursa huzur olur, denge olur. Gerisi de Allah kerim. Bu düşüncelerle bu evliliğin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.

''2023 demiyorum, 2071 diyorum''

             Çiçek, daha sonra evlilik cüzdanını Başbakan Erdoğan'a verdi. Erdoğan da cüzdanı çifte vermeden önce, ''üç çocuk'' vurgusu yaparak, ''Biz şimdi kendilerinden 2071'in inşasını yapacak nesiller bekliyoruz. 2023 demiyorum, 2071 diyorum'' şeklinde konuştu.

         Başbakan Erdoğan, evliliğin uzun bir yolculuk olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

         ''Mutlu günler var, kötü günler var. Mutluluk paylaşıldıkça yuvadaki zenginlik artıyor. Ama olumsuz ve kötü günler de sabırla geçirilince, o yuva da mutluluğa erişir. En az üç tane çocuk istiyoruz, Rabbim lütfederse tabii ki. Orada zaten herhangi bir sıkıntı yok. Bu millet inşallah genç kuşaklarla, genç nesillerle ve kaliteli ailelerle birlikte geleceği çok daha farklı bir şekilde aydınlatacak ve yakalayacaktır.''

         Gelinin babası Necmettin Cevheri ise evlenen gençleri dualarla uğurladıklarını belirterek, çifte, birbirlerinin elini sımsıkı tutmalarını öğütledi.

         Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın konuklarını kapıda karşıladığı düğüne, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.

         Tarık Sezer Orkestrası'nın sahne aldığı düğünde ayrıca Rize yöresine özgü türküler söylendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde