Güler ve Ali Sabancı, Adana'da buluşacak!

Güler ve Ali Sabancı, Adana'da buluşacak!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile Sabancı'dan ayrılanların kurduğu Esas Holding'in Yönetim Kurulu üyesi Ali Sabancı, Adana'da buluşacak...

Güler ve Ali Sabancı, Adana'da buluşacak!
16px
24px
01.10.2015 12:09
ABONE OLgoogle
 TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, 5-6 Kasım’da Adana’da ‘İnovasyon Haftası’ düzenleyecekleri müjdesini verdi. Zirvede ise sürpriz isimler var..
 
Adana’ya inandıklarını belirten TİM Başkanı Büyükekşi, 4 yıldan bu yana İstanbul’da Türkiye İnovasyon Haftası’nı düzenlediklerini ve geçen yıl bunu Anadolu’ya yaydıklarını söyledi. Bu yıl Adana’da da 5-6 Kasım tarihlerinde İnovasyon Haftası düzenleyecekleri müjdesini veren Büyükekşi, “Bu etkinliklerle sanayici, akademisyen, girişimci ve inovasyon tutkunlarını aynı çatı altında buluşturuyoruz. Memleketimizin tüm bölgelerine inovasyon kültürünü yaymayı hedefliyoruz. Güler Sabancı, Ali Sabancı, Fuat Tosyalı, Hamdi Akın gibi iş dünyasının önde gelen temsilcileri ve önemli yabancı konuklar Adana’da bizlerle birlikte olacak” dedi.

Büyükekşi, Adana İnovasyon Haftası’nın partner ülkesinin Finlandiya olduğunu açıklayarak, “Attığımız bu güzel adımlarla birlikte, Türkiye bir taraftan dünyada hakkı olan yeri bulmaya çalışıyor. Diğer taraftan da hain terör saldırıları, ülkemizin huzur ve yatırım ortamını baltalamaya çalışıyor. Bu süreçte teröre inat birlik olacağız. Daha sıkı kenetleneceğiz. Kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz” şeklinde konuştu.  
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde