Güler Sabancı'dan salsa

Güler Sabancı'dan salsa

Öğrencilerin sevincine ortak olan Güler Sabancı törende dans şovu yaptı, bol bol gülücük dağıttı

Güler Sabancı'dan salsa
16px
24px
30.06.2008 08:26
ABONE OLgoogle

Sabancı Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Diplomalarını alan öğrencilerin sevincine ortak olan Güler Sabancı törende dans şovu yaptı, bol bol gülücük dağıttı

İSTANBUL Sabancı Üniversitesi'nden 2007-2008 akademik yılında mezun olan 459 lisans, 123 yüksek lisans ve 8 doktora öğrencisi, törenle diplomalarını aldı. Üniversitenin Tuzla'daki amfi tiyatrosunda düzenlenen tören oldukça renkli geçti. Diploma alan öğrencileri kutlayan Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, gençlerle dans ederek mezuniyet coşkusuna ortak oldu. Enerjisi ile gençlere taş çıkaran Sabancı'nın şıklığı da gözlerden kaçmadı.

GURUR DUYUYORUM

ÖĞRENCİLERE anne sıcaklığında yaklaşan Güler Sabancı törenin ardından bir konuşma yaptı. Sabancı 'Özgürlükleri kullanmak cesaret ister ve sorumluluğu vardır. Bugün Sabancı Üniversitesi'nden mezun olan siz gençlere baktığımda, her birinizin hayatınızın bu aşamasında size verilen özgürlüğü ne kadar iyi kullandığınızı görerek gururlanıyorum'' dedi.

Helin Şahin/Star

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde