Güler Sabancı'dan referandum yorumu

Güler Sabancı'dan referandum yorumu

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, referandum sonucunu değerlendirdi.

Güler Sabancı'dan referandum yorumu
16px
24px
13.09.2010 16:09
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin büyük bir katılımla huzur içinde başarılı bir referandum gerçekleştirdiğini ifade etti. Sabancı, "Sonucun hepimiz için hayırlı olmasını dilerim" dedi. Sabancı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Referandum öncesinde son dönemlerde görmediğimiz kadar ciddi bir kutuplaşma yaşanmıştır. Bugün artık, Türkiye'nin iradesine hepimizin saygı göstermesi, bu kutuplaşmaları geride bırakıp, ülkemizin enerjisini geleceğe dönük daha iyi bir Türkiye'yi gerçekleştirmek için kullanmalıyız.

Bütün dünyanın güvenle baktığı ülkemize biz de daha fazla güvenmeliyiz. Önümüzde çözmemiz gereken önemli konularımız var. Öncelikle daha yüksek büyüme ve daha çok istihdam yaratma sorumluluğumuz var.

Bunun için birbirimizi daha iyi dinleyip, farklılıklara hoşgörüyle bakıp, birbirimizin kıymetini daha çok bilerek, hep beraber elele vererek daha çok çalışmalıyız."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde