Güler Sabancı'dan Koç'a dev anahtar

Güler Sabancı'dan Koç'a dev anahtar

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, bugün ilginç bir tanıtım gerçekleştirdi...

Güler Sabancı'dan Koç'a dev anahtar
16px
24px
26.02.2015 12:38
ABONE OLgoogle
Kendi markasıyla otobüs ve midibüs segmentlerinde üretim ve ihracat yapan, Türkiye’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, yeni otobüsü Safir VIP’i, Sabancı Center’da düzenlediği lansman toplantısıyla basın mensuplarına tanıttı.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik katılımıyla gerçekleşen lansman kapsamında, 40 adet Temsa Safir VIP otobüsün, Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan’a teslimi de gerçekleştirildi. 

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı: “Temsa, otobüs ve midibüs segmentinde liderliğe koşuyor” 

Lansmanda yaptığı konuşmada, Sabancı Topluluğu’nun en köklü şirketleri arasında yer alan Temsa’nın, Safir VIP ile yeni bir yolculuğa atıldığını belirten Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Müşterisinin ihtiyaçlarına odaklanarak inovatif ve hızlı çözümler geliştiren Temsa, son 2 yılı çok başarılı geçirdi, pazar payını arttırdı. Türk mühendislerin, tasarımcıların emeğiyle ortaya çıkacak yeni ürünler de yolda. Sadece yurt içinde değil, 64 ülkeye ihracat yaparak yurt dışındaki başarısıyla da bizleri gururlandıran Temsa, otobüs ve midibüs segmentinde liderliğe koşuyor” dedi. 

Lansman kapsamında, Safir VIP ile ilgili teknik bilgilerin yanı sıra, şehir içi ve şehirlerarası otobüs sektörüne dair güncel verileri de içeren bir sunum gerçekleştiren Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ise, Safir VIP ile 2+1 segmentine konfor ve kalite getirdiklerini belirtti. Safir VIP’nin kazanç anlamında da avantaj sağladığına dikkat çeken Çelik, “2+1 segmenti, Temsa’nın getirdiği ayrıcalık ile daha fazla büyüyecek. Otobüsçüler Safir araca yatırım yaparken daha fazla kazanç elde etmenin mutluluğunu yaşayacak. Temsa, müşterilerinin beklentilerini, taleplerini en iyi dinleyen ve hayata geçiren kurumların başında geliyor” dedi.

KAMİL KOÇ'A DEV ANAHTARLA TESLİMAT 

Lansman sonunda 40 adet Safir VIP marka otobüsün anahtarını Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik’ten teslim alan Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan da, konuşmasında filoya katılan yeni Temsa’larla birlikte Kamil Koç filosunda Temsa Markalı araç sayısının 210’a ulaştığına vurgu yaptı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde