Güler Hanıma kimin eli değdi?

Güler Hanıma kimin eli değdi?

Güler Sabancı, TÜSİAD Genel Kurulu'nda neden ilgi odağı oldu. İşte Sabancı'nın ilginç eli..

Güler Hanıma kimin eli değdi?
16px
24px
20.01.2011 14:51
ABONE OLgoogle

Cihan Orhan'ın haberi

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, TÜSİAD Genel Kurulu'nda keyfi yerindeydi.  Kapıda TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'le karşılaşan Güler Sabancı, önce kıyafetlerden konuştular. Boyner, bordo renkli elisesiyle dikkat çekerken Sabancı da siyah takımının üzerine borda renkli atkı takmıştı.

Sabancı, bordo rengi çok sevdiği için atkıyı taktığını söylerken Boyner de, "Bugün değişiklik olsun diye bu renk elbise giydim" karşılığını verdi.

Bu arada Boyner, Sabancı'nın yakasındaki el şeklinde broşa gözü takıldı. Gümş rengindeki broşla yakından ilgilenen Boyner, Sabancı'ya broşu nerden aldığını sordu. Sabancı da "Bunu Sezen hediye etti" dedi.

Sabancı'nın Sezen dediği kişiyi sonunda öğrendik. Sabancı'ya broşu hediye eden kişi ünlü sanatçı Sezen Aksu'ymuş. Aksu broşu kendi tasarlamış ve Güler Hanım'a yaptırmış. Sabancı'da Sezen'in hediyesini büyük bir mutlulukla taşıyor. Aklımıza takılan acaba Sezen Aksu ile Güler Sabancı biraraya gelip fasıl yapıyor mu?

Öte yandan bir süredir diyette olan Sabancı'nın Suat özyaprak'ın getirdiği pastalara dayanamayıp yemesi gözlerden kaçmadı.

İŞTE O BROŞ

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde