Gülen'den imalı sözler: 10 tane gemiymiş 50 tane villaymış...

Gülen'den imalı sözler: 10 tane gemiymiş 50 tane villaymış...

Fethullah Gülen, internette yayınlanan son sohbet toplantısında, "10 tane gemiymiş 50 tane villaymış bir tane 1000 tane koruyucuymuş ne demek onlar ya" ifadelerini kullandı.

Gülen'den imalı sözler: 10 tane gemiymiş 50 tane villaymış...
16px
24px
06.03.2015 13:12
ABONE OLgoogle
“Yasadışı ve usulsüz dinleme” ile “Tahşiyeciler Grubu’na yönelik kumpas” iddialarıyla başlatılan soruşturmalar kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Fethullah Gülen’in yeni bir sohbet kaydı yayınlandı.

Herkul.org internet sitesinde yayınlanan sohbette Fethullah Gülen’in, "10 tane gemiymiş 50 tane villaymış bir tane 1000 tane koruyucuymuş ne demek onlar ya" sözleri dikkat çekti.

Gülen’in: “Aşağılık Kompleksi, Kibir ve Tevazu’’ başlıklı sohbet konuşmasındaki bazı sözleri şöyle:

“Ben hayvanların alınıp satıldığı bir hayvan değilim ki o tür basit şeylere satılayım. 10 tane gemiymiş, 50 tane villaymış, bir tane, 1000 tane koruyucuymuş… Ne demek onlar ya! Allah beni ahsen-i takvim sözüyle taçlandırıyor. ‘Kasem ederim ki ben insanı ahsen-i takvime mazhar kıldım’ diyor. Avalimde olan manaları, özleri, çekirdekleri bir fihrist gibi onun mahiyetinde topladım. O mahiyetindeki dinamikleri değerlendirdiği zaman Cebrail ona der ki yürü der. Böyle bir mahiyet cennet karşısında bile peylenmemeli.”
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde