Gül'den Esad'a mesaj: İnadı bırak

Gül'den Esad'a mesaj: İnadı bırak

Gül, “Suriye Cumhurbaşkanı Esad'ın, aslında hem kendi ülkesine hem de kendi halkına yapabileceği en iyi iyilik, bu politikalarda ısrar etmemesi ve değişimi kabullenmesi.” dedi.

Gül'den Esad'a mesaj: İnadı bırak
16px
24px
06.02.2012 14:36
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Suriye Cumhurbaşkanı Esad'ın, aslında hem kendi ülkesine hem de kendi halkına yapabileceği en iyi iyilik, bu politikalarda ısrar etmemesi ve değişimi kabullenmesi.” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak ile düzenlediği ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gül, “Son günlerde ve geçen hafta içinde Suriye'de büyük acılar çekilmeye başlandı. Her şey kötü senaryo olarak gidiyor. Bu da bizi çok kaygılandırıyor. Aslında gerek dönüşü olmayan bir yol içinde Türkiye. Onun için Cumhurbaşkanı Esad'ın aslında hem kendi ülkesine hem de kendi halkına yapabileceği en iyi iyilik, bu politikalarda ısrar etmemesi ve değişimi kabullenmesi.” diye konuştu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde