Gül, borsa gongunu kadınlar için çalacak

Gül, borsa gongunu kadınlar için çalacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İMKB'de seans, Cumhurbaşkanı Gül tarafından gong töreni ile açılacak.

Gül, borsa gongunu kadınlar için çalacak
16px
24px
07.03.2011 12:37
ABONE OLgoogle

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İMKB'de seans, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımlarıyla düzenlenen gong töreni ile açılacak. 

     TOBB'dan yapılan açıklamaya göre, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile İMKB'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Gül, yarın borsa gongunu kadın girişimciler için çalacak. 

     Kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla, politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine Öncülük etmek üzere TOBB bünyesinde kurulan Kadın Girişimciler Kurulu (KOK) üyeleri yarın İMKB'de düzenlenen seminere katılacak. 

     Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminerin açış konuşmalarını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş ve İMKB Başkanı Hüseyin Erkan yapacak. 

     TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, kendi sahalarında lider konumda olan iş kadınları, profesyonel yöneticiler, kadın girişimciliği konusunda akademik çalışma yapan akademisyenlerle bu sahada bölgesel ya da ulusal ölçekte faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşu yöneticilerinden ve kadın girişimciliğini destekleyen kamu kurum ya da kuruluşu temsilcilerinden oluşuyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde