Gül, Tarabya Köşkü'nün böyle izledi

Gül, Tarabya Köşkü'nün böyle izledi

Cumhurbaşkanı Gül, ziyaret sırasında Google Earth'ten Tarabya Köşkü'nü izledi

Gül, Tarabya Köşkü'nün böyle izledi
16px
24px
25.05.2012 05:19
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'nin San Francisco kentinde bulunan Google merkezini ziyaret etti.
Gül, burada Google'da çalışan Türk mühendisler tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Gül'e, Google kurucularından Sergey Birin eşlik etti. Gül, Google Earth'ten Tarabya Köşkü'nü izledi. Google’da çalışan dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz'ün kardeşi Seval Öz Google’da çalışmanın nasıl bir duygu olduğu yönündeki soruya “ Çok heyecanlı bir duygu. Buradaki şirket ve kurucuları tam bir ideal kampüs oluşturdular. Genç insanların kendi fikirleri ile çalışabilmeleri, fikirlerini paylaşması. Çalışan sürekli burada kalabilir. Değişik sosyal aktiviteler mevcut burada” dedi.

FACEBOOK TAHTASINA İMZALARINI ATTILAR

ABD'nin Batı kıyısındaki gezisine devam eden Gül, Google'dan sonra Facebook'u da ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Facebook tahtasına kendi imzalarını attı. Basın mensuplarının Facebook binasindan görüntü almasına izin verilmedi.

Bu arada Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Google'in kurucusu Sergey Brin ile sürücüsüz arabaya bindi. Gül, Brin tarafından Google alanında gezdirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde