Gül, Erdoğan'dan neden müsaade istedi?

Gül, Erdoğan'dan neden müsaade istedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni'ne birlikte katıldı

Gül, Erdoğan'dan neden müsaade istedi?
16px
24px
23.05.2017 11:39
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni'ne katıldı.

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra 11.Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Üniversitesi Rektörü Mahmut Ak, İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, öğrenciler ve aileleri katıldı.

ERDOĞAN VE GÜL DİPLOMALARI BİRLİKTE TAKDİM ETTİ

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki mezuniyet töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile selefi Abdullah Gül'ü bir araya getirdi.

Gelinleri Ayşe Zehra Karadere'nin mezuniyeti için törene katılan Abdullah Gül ile eşi Hayrunisa Gül sahnede Erdoğan ile birlikte poz verdi. Erdoğan'ın mezunlara diplomalarını davet ettiği törende müsaade isteyen Gül, gelininin diplomasını kendi verdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül'le evli olan Dr. Ayşe Zehra Karadere bugün mezun oldu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde