Göztepespor'a kimler teklif verdi?

Göztepespor'a kimler teklif verdi?

TMSF'nin satışa çıkardığı Göztepespor'un Ticari ve İktisadi Bütünlüğüne 5 katılımcı teklif verdi.

Göztepespor'a kimler teklif verdi?
16px
24px
16.08.2007 12:35
ABONE OLgoogle

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF), 110 bin YTL muhammen bedelle satışa çıkardığı Göztepespor'un Ticari ve İktisadi Bütünlüğüne 5 katılımcı teklif verdi.

TMSF'den yapılan açıklamada, TMSF'nin Bilgin Grubu borçlarından dolayı devraldığı Göztepespor'un Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığı bildirildi.

Açıklamada, Göztepespor Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesinde son başvuru tarihi olan dün 5 katılımcının teklif verdiği, teklif veren katılımcıların Öz Göztepe Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş, Assos Perakende Mağazacılık ve Sportif Hizm. A.Ş, Erato Kongre Seminer Org. İletişim A.Ş, Göztepe Danışmanlık İşl. Ve Spor Hizm. Tic. AŞ, Yiğit Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den oluştuğu belirtildi. Muhammen bedeli 110 bin YTL olarak belirlenen ticari ve iktisadi bütünlüğün ihalesinin, 20 Ağustos Pazartesi günü, saat 11.00'de TMSF Binasında gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, satışa konu ticari ve iktisadi bütünlüğün, Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki tescil ve liglerde yarışma hakkı, futbolcu ve diğer teknik personel sözleşmelerinden kaynaklanan haklar, menkul mallar ile bu mal, hak ve varlıkların sözleşmelerinden oluştuğu ifade edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde