Gözaltına alonan komiser: ​Paraları sıfırlayamadık, gemiciklerimiz yok

Gözaltına alonan komiser: ​Paraları sıfırlayamadık, gemiciklerimiz yok

Terörle Mücadele Şubesi komiseri, basın mensuplarının "Ne tarz gerekçelerle gözaltına alındınız?" sorusu üzerine, “Evdeki paraları sıfırlayamadık. Gemiciklerimiz yok. O tarz gerekçeler" karşılığını verdi.

Gözaltına alonan komiser: ​Paraları sıfırlayamadık, gemiciklerimiz yok
16px
24px
23.07.2014 14:19
ABONE OLgoogle
İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından önceki gece yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan polislerin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki adli sağlık kontrolleri devam ediyor.

Bu kapsamda, sağlık kontrolüne gelen ve ismini açıklamayan bir Terörle Mücadele Şubesi komiseri, basın mensuplarının "Ne tarz gerekçelerle gözaltına alındınız?" sorusu üzerine, “Evdeki paraları sıfırlayamadık. Gemiciklerimiz yok. O tarz gerekçeler" karşılığını verdi. 

Gözaltında hukuksuzlukların olduğunu söyleyen komiser, gözaltındaki bazı polislerin kasıtlı olarak sahur saatinde adli sağlık kontrolüne götürülerek oruç tutmalarının zorlaştırıldığını savundu. "Bunlar küçük beyinleriyle insanları sindireceklerini sanıyorlar" diyen şüpheli komiser, işlemlerinin ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde