Gözaltına alınanların sorgusu sürüyor

Gözaltına alınanların sorgusu sürüyor

Aralarında A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu ile 17 yaş altı Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Ustaömer'in de bulunduğu 35 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Gözaltına alınanların sorgusu sürüyor
16px
24px
22.06.2011 11:05
ABONE OLgoogle

Borsada manipülasyon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında A Milli Takım Antrenörü Engin İpekoğlu ile 17 yaş altı Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Ustaömer'in de bulunduğu 35 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Öte yandan Beşiktaş Futbol Kulübü Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 47 kişinin hesabı bloke edildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, İMKB'de manipülasyon yapıldığı iddiasıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 35'e yükseldi. Sarıyer, Beşiktaş ve Başakşehir'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan kişiler arasında iş adamı, broker ve aracı kurum çalışanlarının da bulunduğu öğrenildi.

Soruşturma kapsamında suç delillerinin muhafazası ve suçtan elde edilen gelirlerin tespiti için 47 kişinin hesabı bloke ettirildi. Hesabı bloke edilenler arasında Beşiktaş Futbol Kulübü Teknik Direktörü Tayfur Havutçu da yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde