Gözaltılar sonrası Erdoğan'ı bekleyen büyük tehlike

Gözaltılar sonrası Erdoğan'ı bekleyen büyük tehlike

İstanbul eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in Emniyet'te vermesi beklenen ifadesi Başbakan Erdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı da yakından ilgilendiriyor.

Gözaltılar sonrası Erdoğan'ı bekleyen büyük tehlike
16px
24px
24.07.2014 05:28
ABONE OLgoogle
Cemaatin 17 ve 25 Aralık'ta yaptığı operasyonlara misilleme olarak yapıldığı iddia edilen operasyonda gözaltına alınan eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in Emniyet'te vermesi beklenen ifadesi Başbakan Erdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı da yakından ilgilendiriyor.

Cemaat polislerine yönelik İstanbul merkezli yapılan operasyon sürüyor. Gözaltına alınan şahısların İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor. Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, sağlık kontrolü çıkışında elindeki kelepçeleri göstererek, “Bu şeref madalyalarını görün. Bugünün şeref madalyalarıdır bunlar” dedi.

İFADE DE ERDOĞAN’I BEKLEYEN TEHLİKE

Ali Fuat Yılmazer görevinden ayrıldıktan sonraki süreçte yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Özellikle twitter hesabınan ve katıldığı TV programlarında çarpıcı açıklamalarda bulunan Yılmazer; gerek Başkakan Erdoğan gerekse MİT Müsteşarı Hakan Fidan başta olmak üzere birçok bürokrat hakkında flaş iddialarda bulunmuştu.

Yılmazer’in aynı iddiaları polisteki ve sevk edilmesi durumunda savcılıktaki ifadesinde tekrarlaması halinde iddialar tutanaklara girerek ‘resmileşecek’.
Cumhuriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde