Gordon Graylish: “Hızlı Olan Kazanır”

Gordon Graylish: “Hızlı Olan Kazanır”

Gordon G. Graylish, internetin günlük hayatın bir parçası haline gelmesiyle birlikte, dünyada 3. endüstri devriminin yaşandığını söyledi..

Gordon Graylish: “Hızlı Olan Kazanır”
16px
24px
15.10.2014 15:29
ABONE OLgoogle
Bankacılık ve finans sektörüne yönelik teknolojileriyle ilkleri gerçekleştiren Intel, iş ortakları Arçelik, Intertech ve PayByMe ile devrim niteliğinde 3 Yeni Nesil ödeme çözümünü hayata geçirmek üzere önemli işbirliklerine imza attı.

Kurumlara verimlilik, maliyet avantajı ve kullanım kolaylığı sağlayan çözümlerin tanıtıldığı toplantıya, Intel Kurumsal Çözümlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gordon G. Graylish, Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Arçelik Pazarlama Direktörü Barış Orbay, DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman ve PayByMe Kurucu Ortağı Emre Gürsoy katıldı.

Gordon Graylish: “Hızlı Olan Kazanır”

Intel Kurumsal Çözümlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gordon G. Graylish, internetin günlük hayatın bir parçası haline gelmesiyle birlikte, dünyada 3. endüstri devriminin yaşandığını ve ekonomide yeni bir dönemin başladığını belirtti. Graylish, ekonomik yaşamla birlikte iş ortamlarının ve çalışma biçimlerinin de değiştiğini, kurumlar için yenilikçiliğin ve hızlı hareket etmenin giderek daha kritik hale geldiğini vurguladı. 

Kurumların üzerinde durmaları gereken beş temel noktayı “bulut”, “analitik”, “nesnelerin interneti”, “değişen çalışma kültürü” ve “güvenlik” olarak işaret eden Graylish, “Teknoloji sadece çözümün bir parçası. Bu gereklilikler bilişim teknolojilerini bir orkestra şefi olmaya itiyor. Bu da iş dünyasında önemli değişikliklere sebep oluyor” diye konuştu.

 3. endüstri devriminin yaşandığı bu dönemde yazılım geliştiricilerinin öneminin oldukça arttığını belirten Gordon Graylish, ödeme sistemleri gibi yeni gelişen birçok konuda Türkiye’nin ve Türkiye’deki inovasyonun tüm dünyaya liderlik edebilecek noktaya geldiğinin de altını çizdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde