Gönül Talu, Doğuş Grubu CEO'su Akhan'a nasıl takıldı?

Gönül Talu, Doğuş Grubu CEO'su Akhan'a nasıl takıldı?

Doğuş İnşaat CEO'su Gönül Talu, Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan'a nasıl takıldı?

Gönül Talu, Doğuş Grubu CEO'su Akhan'a nasıl takıldı?
16px
24px
04.09.2012 14:17
ABONE OLgoogle

Doğuş Holding, genel yatırım ihtiyaçları ve Grup şirketlerinin ticari finansman faaliyetleri için 3 yıl vadeli 160 milyon Dolar ve 75 milyon Euro tutarında sendikasyon kredisi aldı. 

Salt Galata’da gerçekleştirilen imza törenine, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk, Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, Doğuş İnşaat CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu, Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyelisi Erman Yardelen, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar ve Club Loan’da yer alan bankaların üst düzey yöneticileri katıldı.

Toplantı öncesi ilginç bir olay yaşandı. Salt Galata'nın 1.nci katılnda yapılan toplantıda mini bir tuvale krizi yaşandı. Doğuş Grubu Başkanı Şahenk, tören öncesi erkekler tuvaletine giderek kravatını düzeltmek istedi. Ardından Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan da tuvalete gitmek istedi. Ancak katta tek bir tane erkek tuvaleti vardı. Bunun üzerine Akhan, boş olan engelliler tuvaletini kullandı.

Akhan'ın engelliler tuvaletini kullandığını gören Doğuş İnşaat CEO'su Gönül Talu, ise ilginç bir şekilde takıldı. "Hüsnü bey her zaman işini bilir" diyen Talu sonra da burnunu tıkaması gülüşmelere neden oldu.

Akhan'ın engelliler tuvaletini kullandığını gören Aclan Acar da "Fırsattan isifade" diyerek engelliler tuvaletine girdi..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde