Gömlek Kralı kaçırıldı

Gömlek Kralı kaçırıldı

Garibaldi gömlek ve kravatlarının sahibi Özkan Akkayagil, bir iş görüşmesi için geldiği Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kaçırıldı .

Gömlek Kralı kaçırıldı
16px
24px
26.07.2011 14:30
ABONE OLgoogle

Gömlek kralı olarak da bilinen, Garibaldi gömlek ve kravatlarının sahibi Özkan Akkayagil, bir iş görüşmesi için geldiği Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kaçırıldı .

Hakkında kamu bankasından usulsüz kredi çekmek, cürüm işlemek amacıyla suç örgütü teşekkül etmek gibi suçlama ve iddiaların bulunrduğu, Garibaldi gömlek ve kravatlarının sahibi Özkan Akkayagil, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kaçırıldı.

Olay Özkan Akkayagil'in şoförünün durumu polise bildirmesi ile ortaya çıktı. Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulunan Akkayagil'in şoförü A.İ .İ., bir iş görüşmesi için geldikleri ilçede, araçlarına arkadan çarpan kişilerin patronunu kaçırdığını söyledi.

Alınan bilgilere göre 10 numara yağ ticareti yapan ve Ankara'dan gelen bazı kişilerle Sapanca'da buluşan Özkan Akkayagil, burada kısa bir görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından arabasına binen ve kamuoyunda Gömlek Kralı olarak bilinen Özkan Akkayagil'in aracı bir süre sonra kaza geçirdi.

Aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından arkadan çarpılan Özkan Akkayagil, durumu anlamaya çalışırken, aracına çarpan otomobilden inen kişiler tarafından zorla kaçırıldı.

Aracın plakasını ve kaçıranların eşkalini polise veren şoför A.İ.İ, olayın meydana geldiği yer ve saat ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eşkalleri ve bindikleri aracın plakası verilen zanlıları bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Araştırmanın genişletilerek sürdüğü ancak halen gömlek kralına ve kendisini kaçıran şahıslara ulaşılamadığı öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde