Golfcümüz Hamza Sayın, devleri solladı

Golfcümüz Hamza Sayın, devleri solladı

Golf Milli Takımımız'ın yıldızı Hamza Sayın, Bangkok'ta yapılan Üniversite Oyunları'nda önemli bir başarıya daha imza attı.

Golfcümüz Hamza Sayın, devleri solladı
16px
24px
18.08.2007 14:56
ABONE OLgoogle
Sayın, Universiade 2007'de güçlü rakiplerini geride bırakarak ilk 10'a girmeyi başardı.

Hamza Sayın, Gencer Özcan, Mustafa Hocaoğlu ve Atay Varlı'dan oluşan Erkek Golf Milli Takımımız ise İtalya, Kanada, Güney Afrika ve İsviçre gibi golfte sözsahibi ülkelerin önünde takım sıralamasında 8. sırayı aldı. 16 ülkeden 85 sporcunun katıldığı Universiade 2007'de Hamza Sayın toplamda 290 vuruşla 10. sırayı aldı. Watermills Golf& Gardens'daki turnuvanın erkekler kategorisinde şampiyonluk 281 vuruşla Taipei'den Ming-Chuan Chen'in oldu. Chen'in 5 vuruş gerisinde İngiliz Charles Ford ikincilik kürsüsüne çıkarken, Japon Yuki Usami üçüncülükte kaldı.

Takım sıralamasında Golf Erkek Milli Takımımız toplamda 890 vuruşla turnuvayı 8. sırada tamamladı. Erkekler takım sıralamasında ilk sırayı dört günlük toplamda 863 vuruşla Tayland alırken, Meksika bir vuruş geride ikinci oldu.

Bayanlar müsabakalarında ise Golf Milli Takımı'nın yeni hocası David Kearney'in öğrencilerinden İrlandalı Danielle Mc Veigh 292 vuruşla şampiyon oldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde