Gökçek yarınki programını iptal etti, bu akşam istifası bekleniyor!

Gökçek yarınki programını iptal etti, bu akşam istifası bekleniyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili son dakika haberleri ardı ardına geliyor.

Gökçek yarınki programını iptal etti, bu akşam istifası bekleniyor!
16px
24px
17.10.2017 10:51
ABONE OLgoogle

Melih Gökçek’in bu akşam üzeri istifasını açıklayabileceği AKP’li Belediye Meclis üyeleri tarafından da açıklandı.

Melih Gökçek’ten boşalacak koltuğa ise 28 Şubat döneminde, Sincan Belediye Başkanlığı yapan ve “Kudüs gecesi ile” gündeme gelen Bekir Yıldız’ın atanması bekleniyor.

Gökçek yarınki programını iptal etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara amatör kulüplerine yapılacağı açıklanan yardım programını iptal etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ankara Amatör küme takımlarına spor malzemesi yardım programı 18 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’da Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecekti.

KUDÜS GECESİ İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

31 Aralık 1996 günü belediye başkanlığını yaptığı Sincan ilçesinde düzenlediği “Kudüs gecesi”nden dolayı görevinden alınan ve yargılanmasının ardından cezaevine konulan Bekir Yıldız, o dönem ilçede içki satışını ve yılbaşı için hindi satışlarını yasaklatmasıyla da gündeme gelmişti.

ALTINDAĞ VE KEÇİÖREN BAŞKANLARININ İSMİ DE GEÇİYORDU

Gökçek’ten boşalacak koltuk için daha önce Altındağ, Sincan ve Keçiören Belediye başkanlarının adı geçerken bunların yerine Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinden olan, aynı zamanda belediye meclisinde AKP Grup Başkanvekili olan Bekir Yıldız’ın seçilmesinin öne çıktığı bildirildi. Öte yandan Melih Gökçek’e yakın isimler “Gökçek gibi biz de çekiyoruz. Ne olacağını bizler de bilmiyoruz. Başkan kimseyle de bu konuları konuşmuyor” dediler. (Sözcü)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde