Gerçek çıplaklar, çapkınlardan rahatsız

Gerçek çıplaklar, çapkınlardan rahatsız

Fransa'nın çıplaklarıyla ünlü bölgesi Cap d'Agde son günlerde tuhaf bir gerginliğe sahne oluyor.

Gerçek çıplaklar, çapkınlardan rahatsız
16px
24px
24.09.2010 09:34
ABONE OLgoogle

Tartışma, çıplaklık yaşam kültürü nüdizmi savunanlarla 'çapkınlar' olarak adlandırılan grup arasında dönüyor.


Cap d’Agde’in yerlileri, son zamanlarda eş değiştirme (swing) ve özgür seks taraftarı olan ‘çapkınların’ sayısının, bölge nüfusunun dörtte birine denk düşen nüdistlerin sayısını aşmasından memnun değil. Bölgede yaşayanlar sayıları giderek artan bu yeni grubu hedefleyen otellerden ve çocuklarının, herkesin içinde seks yapan çiftlerle karşılaşmasından şikâyetçi.

Yerlilere göre nüdist felsefeyle yakından uzaktan ilgisi olmayan bu teşhirci davranışlar tamamen bu hovarda grubun işi ve bunların sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Üstelik bu grup, bilhassa giyinik dolaşarak nüdist felsefeye gönül verenleri alaya almayı da ihmal etmiyor.

Belediye meclisinin bağımsız üyelerinden Florence Denestebe, geçen hafta belediye başkanını bu konuda harekete geçmeye çağırdı bile. Çünkü ona göre Cap d’Adge, “Amacı o olmadığı halde özgür seksin başkentine dönüştü.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde