Genç Türk işadamı, Ortadoğu Enerji Zirvesi'nde konuşacak

Genç Türk işadamı, Ortadoğu Enerji Zirvesi'nde konuşacak

Genç Türk işadamı Bora Can Yıldız, Ortadoğu ve Irak Petrol ve Enerji Zirvesi'nde konuşacak..

Genç Türk işadamı, Ortadoğu Enerji Zirvesi'nde konuşacak
16px
24px
20.03.2013 13:24
ABONE OLgoogle

MEED (Middle East Business Intelligence) tarafından Dubai'de düzenlenen Petrol ve Enerji konularının en üst düzeyde yetkililer tarafından tartışılacağı konferansta, Genç Türk işadamı Bora Can Yıldız, önemli bir konuşma yapacak.

Dünyanın en büyük 3. petrol ihracatcısı olan Irak, önümüzdeki 20 yılda, dünya enerji piyasasına yön verecek. Bu yüzden dünyanın en büyük ekonomileri, enerji ve finans kuruluşları, uluslararası enerji devleri, bütün adımlarını bu bölgeyi düşünerek atıyor.

Ancak bu adımlar atılırken, bölgenin kendine has dinamikleri, fırsatları, ve potansiyelini cok iyi değerlendirmek gerekiyor.

İşte bu noktada, bölgede uzun zamandır ciddi yatırımlar yapan EID Inşaat yönetim kurulu üyelerinden Bora Can Yıldız, , dünyanın önde gelen katılımcıları ile birlikte, bölgedeki ekonomik ve stratejik yapılandırmayı tartışacak ve uluslararası oyuncular bölgede yol haritalarını belirleyecekler.

Konferans, Petrol Üretimi, Enerji, Power, Su, Finansve Risk yönetimi, Bölgesel Zorluklar başlıkları altında düzenlenecek . 

Ortadoğu ülkelerinden bir cok bakan, üst düzey bürokrat, uluslararası enerji ve inşaat şirketleri, uluslararası finans devlerinin katılacağı konferans Dubai de25 26 Mart 2013 tarihlerinde gercekleşecek ve 2 gün sürecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde